Gietvloer op Zolder

Opgeruimd én netjes!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Strakke zoldervloer!

De zolder wordt vaak gebombardeerd tot verzamelplaats van overige spullen en oogt bij veel mensen rommelig. Eigenlijk zonde want door van de zolder een functionele ruimte te maken ervaart u meer woonplezier en het werkt ook nog eens positief uit op de waarde van uw woning. Door de zolder stijlvol af te werken met een gietvloer veranderd de ruimte van een rommelige opslag tot een sfeervolle strakke ruimte.

Industriële zolder

Door het toepassen van een cementgebonden gietvloer beperkt u enerzijds de kosten van een zoldervloer en geeft u de zolder in een handomdraai een strakke industriële look. 

Inspirerende zoldervloeren

Heeft u al gekeken op onze inspiratie-pagina? Deze staat boordevol kleurrijke voorbeelden van houten vloeren, PVC vloeren en gietvloeren bij onze klanten thuis. Liever niet digitaal? Vraag dan ons gratis inspiratie magazine boordevol interieurfoto's met vloeren aan.

Showroom en advies

Bij Knulst besteden we graag uitvoerig de aandacht aan een gedegen vloeradvies alvorens u overgaat tot aankoop. In de showroom van Knulst hebben we vele fraaie voorbeeldvloeren overzichtelijk voor u gepresenteerd. Maak snel een showroom-afspraak en laat u vrijblijvend adviseren. Welkom!

463