Gietvloer in
Zakelijke Projecten

Industrieel en functioneel

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Industriële look in uw zakelijke project

Een gietvloer leent zich uitstekend om te worden toegepast in zakelijke projecten. Zowel in ruimtes met commerciële doeleinden zoals restaurants, winkels of hotels tot kantoren, kerken, vergaderruimtes, autogarages of productiehallen. Uiteraard is het belangrijk om voorafgaande aan de aanschaf van een gietvloer uitvoering te onderzoeken wat exact de functie wordt van de nieuwe ruimte. Afhankelijk van de functie en gebruiksintensiteit van een ruimte zijn er diverse gietvloeroplossingen mogelijk. Gedegen advies is dus van groot belang.

Advies nodig? Bezoek onze showroom en plan een vrijblijvend adviesgesprek. We vertellen u graag over alle do's en dont's alvorens een gietvloer aan te schaffen. Bel 0341-252787 en maak nu een afspraak.

Verschillende ruimtes vragen verschillende gietvloersoorten

Logisch dat in een autogarage een ander soort gietvloer past (bijv. een Epoxy Gietvloer) dan in een horeca gelegenheid (bijv. een Betonlook PU Gietvloer). Bij de één is eenvoudige reiniging en extreme slijtvastheid van belang. Bij de ander een stijlvolle industriële uitstraling. Geen zakelijk project is hetzelfde en daarom is het belangrijk om u voldoende te verdiepen in de materie alvorens u overgaat tot aankoop. Op de website van Knulst Gietvloeren vind u alles over de verschillende gietvloer soorten!

Inspirerende Zakelijke gietvloer projecten

Bij Knulst Gietvloeren vinden we het belangrijk om u op goede ideeën te brengen alvorens u een gietvloer aanschaft. In samenwerking met onze klanten tonen wij op onze inspiratie-pagina de meest stijlvolle projecten die wij recent hebben opgeleverd. Oriënteerd u zich liever offline? Dat kan! Vraag dan het gratis inspiratie vloerenmagazine aan.

465