Gietvloer in de Woonkamer

Ga voor een moderne look!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Gietvloer als woonkamervloer

Een woonkamervloer wordt dikwijls intensief gebruikt. En met name als u een gezin hebt met kinderen en/of huisdieren. Reden om te kiezen voor een praktische en duurzame vloer. Een gietvloer is in verschillende kwaliteiten, prijsklassen en duurzaamheidsklassen te verkrijgen. Voor iedere gezinssamenstelling bestaat dus wel een geschikte gietvloer. 

Gietvloer voor gezinnen

Zoals hierboven beschreven bestaan er verschillende soorten gietvloeren. Een cementgebonden gietvloer is bijvoorbeeld een zeer geschikte keuze voor een druk gezin. Daarnaast is ook de prijs van dit type gietvloer reuze interessant. Bij de keuze voor een betonlook egaline gietvloer krijgt u als het ware een zwaar gebruikte gietvloer (industriële look). Ideaal bij gezinnen omdat u niet ieder krasje en putje direct waarneemt. Sterker nog: dit hoort juist in dit type gietvloer.

Gietvloer voor moderne interieurs

Bent u meer een liefhebber van moderne interieurs? Dan is een betonlook gietvloer polyurethaan (PU) of een unikleur gietvloer polyurethaan (PU) wat voor u. Dit type kunststof gietvloer heeft de meest strakke uitstraling van allemaal aan uw interieur. Ook dit type gietvloer is een duurzaam vloerentype echter de industriële betonlook gietvloer egaline is wat minder kwetsbaar dan een kunststof gietvloer.  Uiteraard kunnen wij u daar alles over vertellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

Inspiratie en showroom

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende gietvloer soorten en kleuren? Neem alvast een kijkje op onze inspiratie-pagina voor foto's van stijlvolle referentieprojecten en/of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We vertellen u graag over alle do's en dont's bij het aanschaffen van een gietvloer. Welkom!

458