Gietvloer in het Toilet / WC

Een hygiënische keuze!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Hygiënische toiletvloeren

Een toilet- of WC-ruimte wordt intensief gebruikt en dient eenvoudig gereinigd te kunnen worden. Het is namelijk belangrijk om een toilet voortdurend hygiënisch en schoon te houden. Daarom is een gietvloer uitermate geschikt als toiletvloer. Dit type vloer is naadloos, daardoor eenvoudig te reinigen, en goed bestand tegen water en andere vloeistoffen.

PU Gietvloer in de WC

Van de verschillende soorten gietvloeren leent een betonlook polyurethaan (PU) gietvloer of een unikleur polyurethaan (PU) gietvloer zich het beste als toiletvloer. Het kan daarnaast een leuke toevoeging zijn om zogenaamde flakes te laten instrooien in uw WC-vloer. Een polyurethaan (PU) gietvloer is het minst poreus van alle typen gietvloeren en daarom uitstekend toepasbaar in een toilet.

Inspirerende gietvloer interieurs

Bij Knulst Gietvloeren proberen wij u te inspireren met mooiste gietvloeren die wij recent hebben opgeleverd aan onze klanten. Op onze inspiratie-pagina en in ons gratis inspiratie magazine vind u tal van inspirerende projecten bij onze klanten thuis.

Gietvloeren showroom

Bent u geïnspireerd geraakt door alle stijlvolle gietvloeroplossingen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tevens kunt u ons grote assortiment met verschillende kleuren en soorten gietvloeren in het echt komen bewonderen en ervaren. U kunt een showroombezoek plannen door te bellen met 0341-252787 of door het showroomformulier in te vullen. Welkom!

464