Gietvloer in de Slaapkamer

Combinatie van comfort en rust

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Comfortabele slaapkamervloer

Wist u dat beter slaapt in een slaapkamer die rust en reinheid uitstraalt? Met een gietvloer creëert u eenvoudig een fijne en comfortabele sfeer in uw slaapkamer. Heeft u vloerverwarming? Dan voelt een gietvloer helemaal comfortabel wanneer u uit bed stapt. De warmte van uw verwarming wordt namelijk uitstekend doorgegeven aan de gietvloer zodat u deze direct waarneemt. Bijkomend voordeel van een gietvloer is dat deze ook nog eens uitermate geschikt is voor mensen met een allergie. Het stof trekt namelijk niet zoals bij tapijt in de vloer maar blijft erop liggen. Regelmatig stofzuigen zorgt vervolgens voor een frisse slaapkamer.

Ruime keuze slaapkamer gietvloeren

Bij Knulst Gietvloeren treft u een ruime keuze slaapkamervloeren. We maken veelal onderscheid tussen kunststof (PU) gietvloeren en cementgebonden gietvloeren. De cementgebonden gietvloer staat garant voor een ruige industriële look. De kunststof (PU) gietvloer geeft meer een strakke moderne uitstraling. Bij Knulst Gietvloeren hebben we een groot assortiment gietvloeren in onze showroom aanwezig. Onze adviseurs vertellen u graag alles over dit stijlvolle vloerentype.

Inspiratie en Showroom

Inspireer en wordt geïnspireerd. Dat is het doel dat Knulst Vloeren met alle mooie vloeren voorbeelden wil bereiken. Op onze inspiratie-pagina en in ons gratis inspiratie magazine staan tal van foto's van recent opgeleverde projecten (veelal bij onze klanten thuis). Bij de aanschaf van uw nieuwe gietvloer is het van belang dat u zich een helder beeld kunt vormen van hoe uw nieuwe vloer eruit gaat zien. Wij dragen daar als vloerenspeciaal zaak graag aan bij.

In onze showroom kunt u vervolgens meer dan 100 soorten en kleuren gietvloeren in het echt komen bewonderen. Daarnaast geven wij u graag een vrijblijvend vloerenadvies, toegespitst op uw specifieke wensen en woonsituatie. Bel 0341-252787 en maak ook een vrijblijvende afspraak met één van onze vloerenadviseurs.

460