Onze klanten vertellen

Ook benieuwd naar onze vloeren? Kom eens langs in onze showroom!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

9,4

“Keurig!”

Wij hebben een PU gietvloer Arturo gekocht en deze tijdens onze vakantie laten leggen. Zowel telefonisch als per mail werd er snel gereageerd op vragen van ons. Wij zijn heel tevreden met het resultaat, bij thuiskomst was alles klaar en keurig achtergelaten.

Esther Oosterman, Zeist

“Goed geholpen!”

Voor mijn eerste koophuis wilde ik een gietvloer laten plaatsen. Na bezoek aan Knulst was ik al overtuigd dat ik door hun de opdracht wilde laten uitvoeren, mede door alle reviews en het goede gevoel na de afspraak. Voor het plaatsen van de gietvloer ben ik goed geholpen met alle vragen die ik had. De vloer is prachtig geworden, ben er super blij mee.

Gina, Wezep

“Erg tevreden!”

Wij hebben een cementgebonden gietvloer bij Knulst gekocht. Goed ontvangst in de winkel, heel snel een scherpe offerte ontvangen. De vloer ligt nu een week of twee en we zijn erg tevreden over het resultaat en de inspanning van Knulst

Boudewijn de Vin, Amersfoort

9,7

“Supermooi resultaat!”

We hebben een gietvloer laten leggen. Van het advies/contact in de winkel tot aan het leggen en de vragen na de tijd werden wij ontzettend goed geholpen! Het contact was altijd vriendelijk en informeel. En de vloer is super mooi geworden, zoals gehoopt!

Karin, Utrecht

514