Gietvloer in de Keuken

Praktisch én modern tegelijk!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Praktische keukenvloeren

De keuken is meer en meer het gezellige middelpunt van een woning. Niet alleen de maaltijden worden hier bereid en genuttigd maar steeds meer is de keuken ook een ruimte voor ontspanning en gezellig samenzijn. Reden te meer om te kiezen voor een praktische vloer die eenvoudig in onderhoud is. De keukenvloer wordt namelijk intensief gebruikt en is onderhevig aan water etcetera. 

Gietvloer als keukenvloer

Een gietvloer is bij uitstek geschikt voor een keuken omdat dit type vloer naadloos en zeer vochtbestendig is. Gietvloeren zijn in diverse kwaliteiten, soorten en prijscategoriën verkrijgbaar dus wat dat betreft is voor ieder budget en persoonlijke smaak wel een geschikte gietvloer. Wat denkt u van bijvoorbeeld een chique beton ciré gietvloer? In dit type gietvloer ziet u duidelijk de signatuur van de meester. Of kiest u liever voor een strakkere uitstraling? Dan is een unikleur polyurethaan (PU) gietvloer wat voor u!

Duurzame keukenvloeren

Gietvloeren zijn een duurzame keuze als keukenvloer. Dit type vloer staat garant voor jarenlang plezier van uw nieuwe vloer. Uiteraard is het van belang dat u onze onderhoudsinstructies nauwkeurig opvolgt. Dit draagt bij aan de conditie van uw gietvloer. Oogt uw gietvloer na verloop van jaren versleten? Geen zorgen; wij kunnen uw vloer opnieuw voorzien van een laklaag zodat deze opnieuw vele jaren mee gaat. Heeft u vragen over onderhoud van uw gietvloer? Neem gerust contact op met één van onze service-specialisten.

Inspiratie

Benieuwd naar gietvloeren in keukens of andere ruimtes? Bekijk dan onze inspiratie-pagina of vraag een gratis vloerenmagazine aan. Uitgekeken? Bezoek dan onze showroom om de vloeren in het echt te bewonderen. Onder het genot van een bakje koffie voorzien wij u graag van een gedegen advies alvorens u een nieuwe gietvloer aanschaft. Welkom!

459