Ambachtelijke gietvloeren

Laat u inspireren door de ambachtelijke gietvloeren van Knulst. Gietvloeren zijn niet meer weg te denken uit een hedendaags modern interieur. Gietvloeren in betonlook of strakke unikleur voor in uw loft of industriële interieur? Laat u adviseren door onze specialisten.

polyurethaan (PU) flakes

Flakes zijn kleurvlokken die worden ingestrooid in een natte gietvloer als decoratief element. Het kiezen van de basiskleur van de gietvloer is de eerste stap. Daarna is er keuze uit twee verschillende maten flakes. Een kleine maat voor een subtiel effect of grote flakes die vaak worden gebruikt als decoratief element voor grotere oppervlaktes. Het is mogelijk om verschillende kleuren flakes in te strooien in één gietvloer. De hoeveelheid flakes is tevens variabel in te stellen met een schuifbalk van 5 tot 100%. Voor de basiskleur van de gietvloer zijn 40 RAL-kleuren geselecteerd. Met deze basiskleur kunnen drie verschillende kleuren flakes worden gecombineerd uit het pallet van 30 flakes-kleuren.

Vloersystemen

Flakes kunnen worden gebruikt in alle gangbare gietvloersystemen en kunstharsvloeren.  Door het decoratieve effect van flakes is de vloer optisch minder gevoelig voor vuil, anders gezegd ‘u ziet minder op een vloer met flakes’. Dit maakt een gietvloer met flakes uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden en bij vloeren die intensief gebruikt worden.

Deskundig advies

Aan (giet)vloeren worden hoge eisen gesteld. Zowel door de gebruiker als door de voorschriften en regels die op bepaalde locaties gelden. Voor elke vloer, de functie ervan en de belasting die daarbij hoort, gelden specifieke eisen en wensen. Onze vloerspecialisten geven graag deskundig advies over het meest geschikte vloersysteem voor uw specifieke wensen en situatie.

Kwaliteit

Een Knulst Gietvloer is duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos, goed te reinigen en toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Alle gietvloer producten worden vervaardigd volgens de ISO-normen 9001 en 14001 gecertificeerd. De PU-producten voldoen aan de VOC en de AgBB-richtlijnen. Ze zijn oplosmiddelvrij en worden regelmatig getest door gerenommeerde instellingen. 

Stalenaanvraag

In de brochure, de showroom en op de website van Knulst Gietloeren hebben wij zo nauwkeurig mogelijk geprobeerd alle mogelijkheden qua kleuren weer te geven. Deze gelden echter slechts ter indicatie. Om zeker te weten of u de juiste kleur hebt gekozen, is het raadzaam om de kleur in het echte materiaal te zien. Hiervoor kunt u een staal aanvragen bij één van onze adviseurs.

Vloer configurator

Leverancier van Knulst Gietvloeren, Arturo / Unipro, heeft een goed bruikbare vloer configurator ontwikkeld waarmee u eenvoudig de kleur vloer kunt bepalen en het effect van de toegepaste hoeveelheid flakes kunt bekijken. Na elke klik wordt de samengestelde vloer direct realistisch op het beeldscherm getoond. Elk ontwerp kan vervolgens als pdf-bestand gedownload worden of via Social Media op Facebook, Twitter en Pinterest gedeeld worden.

Populaire flakes gietvloeren

 
Desert Nights                              Relaxed Spot
 
Flamboyant Glow                       Crashing Pebble
 
Vivid Oak                                    Heavy Metal
 
Primordial Earth                         Crazy Black
 
Dreamy Silence                           Factory Heat

Wilt u (extra) uitleg en informatie en een advies op maat in onze showroom? Welkom! Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar!
 

afspraak maken

Gratis inspiratie magazine

Vraag nu gratis ons Inspiratie Magazine aan.
Boordevol ideeën, informatie en inspiratie!

nu aanvragen
Knulst-gietvloeren-home-v3_03
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie
305