Ambachtelijke gietvloeren

Laat u inspireren door de ambachtelijke gietvloeren van Knulst. Gietvloeren zijn niet meer weg te denken uit een hedendaags modern interieur. Gietvloeren in betonlook of strakke unikleur voor in uw loft of industriële interieur? Laat u adviseren door onze specialisten.

polyurethaan (PU) betonlook

Met een betonlook gietvloer uit de Arturo collectie (ook wel kunststof gietvloer of kunsthars gietvloer genoemd) verandert uw interieur in een sfeervolle ruimte met een geleefde industriële betonlook uitstraling. Subtiele kleurnuances in dit type gietvloer zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Deze unieke kleurschakeringen ontstaan door de speciale eigenschappen van het product bij het aanbrengen van deze gietvloer. Daardoor heeft elke PU (Polyurethaan) betonlook gietvloer een eigen unieke uitstraling. Afhankelijk van de lichtinval en positie in de ruimte neemt u de vloer telkens anders waar. De betonlook gietvloeren van Knulst zijn door hun neutrale uitstraling toepasbaar in veel verschillende interieurstijlen. Van landelijk tot industrieel en van scandinavisch tot urban modern; wij adviseren u graag de gietvloer die past bij uw persoonlijke stijl.

Kleuren

De adviseurs van Knulst Gietvloeren helpen u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze. Voor iedere wens en elke stijl kunnen wij passende mogelijkheden creëren. Bekijk onderstaande populaire kleuren en ontdek welke stijl en vloer het beste past bij uw persoonlijke wensen. Zit uw kleur er niet tussen? Geen probleem: er zijn nog vele andere kleuren mogelijk! Van harte welkom in onze showroom om alle kleurmogelijkheden te komen bezichtigen en te ervaren. 

Stalenaanvraag

In de brochure, de showroom en op de website van Knulst Gietvloeren hebben wij zo nauwkeurig mogelijk geprobeerd alle mogelijkheden qua kleuren weer te geven. Deze gelden echter slechts ter indicatie. Om zeker te weten of u de juiste kleur hebt gekozen, is het raadzaam om de kleur in het echte materiaal te zien. Hiervoor kunt u een staal aanvragen bij één van onze adviseurs.

Populaire kleuren

  
Looming Dust                            Raw Basalt

  
Sandy Shades                             Morning Flow

  
Earley Dew                                 Chique Motion

  
Calm Breeze                              Soft Stone

 
Eroded Force                             Tender Breeze

 
Secret Glance                            Dark Move

 
Frozen Cosmos                          Charming Earth

 
Graphite Touch                          Jungle Leafs

 
Mixed Clay                                 Worn Stuff

 
Worked Metal                             Basic Wash

 
Brilliant Step                               Clear Goal

 
Balanced Haze                           Downtime Mix

Wilt u (extra) uitleg en informatie en een advies op maat in onze showroom? Welkom! Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar!
 

afspraak maken

Gratis inspiratie magazine

Vraag nu gratis ons Inspiratie Magazine aan.
Boordevol ideeën, informatie en inspiratie!

nu aanvragen
Knulst-gietvloeren-home-v3_03
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie
305