Ambachtelijke gietvloeren

Laat u inspireren door de ambachtelijke gietvloeren van Knulst. Gietvloeren zijn niet meer weg te denken uit een hedendaags modern interieur. Gietvloeren in betonlook of strakke unikleur voor in uw loft of industriële interieur? Laat u adviseren door onze specialisten.

epoxy gietvloer (zakelijk)

Een epoxy gietvloer is met name geschikt als afwerking voor zakelijke doeleinden. Denk daarbij aan gietvloeren voor autobedrijven, scholen, laboratoria, ziekenhuizen, drukkerijen, kantines, musea, huizen van bewaring en technische ruimtes. Dit type gietvloer is hard elastisch en heeft een goede chemicaliënbestendigheid. Tevens de belastbaarheid van deze vloeren is geschikt voor zwaardere toepassingen dan woongebruik.

Kleuren

Knulst Gietvloeren helpt u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze. We willen graag voor iedere wens en elke stijl passende mogelijkheden creëren. Bekijk onderstaande kleurenwaaier en ontdek welke stijl en vloer het beste bij u past. Naast het standaardpakket unikleuren hebben we voor elke interieurstijl tevens uitgebreide mogelijkheden in betonlookvloeren en vloeren ingestrooid met een unieke combinatie van Flakes.

Stalenaanvraag

In de brochure, de showroom en op de website van Knulst Gietvloeren hebben wij zo nauwkeurig mogelijk geprobeerd alle mogelijkheden qua kleuren weer te geven. Deze gelden echter slechts ter indicatie. Om zeker te weten of u de juiste kleur hebt gekozen, is het raadzaam om de kleur in het echte materiaal te zien. Hiervoor kunt u een staal aanvragen bij één van onze adviseurs.

Deskundig advies

Aan (giet)vloeren worden hoge eisen gesteld. Zowel door de gebruiker als door de voorschriften en regels die op bepaalde locaties gelden. Voor elke vloer, de functie ervan en de belasting die daarbij hoort, gelden specifieke eisen en wensen. Onze vloerspecialisten geven graag deskundig advies over het meest geschikte vloersysteem voor uw specifieke wensen en situatie.

Kwaliteit

Knulst epoxy gietvloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos, goed te reinigen en toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Alle gietvloer producten worden vervaardigd volgens de ISO-normen 9001 en 14001 gecertificeerd. De PU-producten voldoen aan de VOC en de AgBB-richtlijnen. Ze zijn oplosmiddelvrij en worden regelmatig getest door gerenommeerde instellingen. 

RAL Kleuren

Wilt u (extra) uitleg en informatie en een advies op maat in onze showroom? Welkom! Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar!
 

afspraak maken

Gratis inspiratie magazine

Vraag nu gratis ons Inspiratie Magazine aan.
Boordevol ideeën, informatie en inspiratie!

nu aanvragen
Knulst-gietvloeren-home-v3_03
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie
305