Ambachtelijke gietvloeren

Laat u inspireren door de ambachtelijke gietvloeren van Knulst. Gietvloeren zijn niet meer weg te denken uit een hedendaags modern interieur. Gietvloeren in betonlook of strakke unikleur voor in uw loft of industriële interieur? Laat u adviseren door onze specialisten.

egaline gietvloer betonlook

Egaline gietvloer

Een egaline gietvloer is een cement gebonden gietvloer met een ruige industriële uitstraling (veelal betonlook of granietlook genoemd). Deze gietvloer combineert voortreffelijk bij de hedendaagse interieur stijlen. Een egaline gietvloer is een 100% natuurproduct en is gemaakt van gerecycelde grondstoffen (en is daarmee tevens een verantwoorde keuze!). Dit type gietvloer is door en door gekleurd en heeft een hoge slijt- en drukvastheid. Normaliter kan egaline niet als eindvloer worden toegepast maar door het kleuren van de egaline ontstaat een moderne industriële gietvloer. Een stijlvolle betonlook gietvloer die leeft en na veroudering (door gebruik) en maandelijks onderhoud steeds mooier wordt.

Uitstraling

Een egaline gietvloer van Knulst is een ingekleurde zand/cement gebonden gietvloer met polymeren. Door de opbouw van het materiaal heeft het vergelijkbare eigenschappen als een betonvloer. Een egaline gietvloer wordt in een dunne laag van ca. 4-5 mm. aangebracht op de dekvloer. De vloer heeft een gemêleerde kleur waarin spaan-slagen, luchtgaatjes, luchtbelletjes, kleine krimpscheurtjes en doortekeningen van de ondergrond zichtbaar blijven. In het laatste stadium wordt de egaline gietvloer nog behandeld met een ultra matte lak. Daarmee ontstaat een stijlvolle gelijkmatig matte uitstraling.

Kleuren

De egaline gietvloeren van Knulst zijn verkrijgbaar in 6 trendy kleuren: kalk, titanium, grafiet, zand, aarde en roest. In de showroom van Knulst Vloeren zijn alle kleuren te bezichtigen op staal. Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze unieke gietvloeren.

Wilt u (extra) uitleg en informatie en een advies op maat in onze showroom? Welkom! Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar!
 

afspraak maken

Gratis inspiratie magazine

Vraag nu gratis ons Inspiratie Magazine aan.
Boordevol ideeën, informatie en inspiratie!

nu aanvragen
Knulst-gietvloeren-home-v3_03
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie
305