Ambachtelijke gietvloeren

Laat u inspireren door de ambachtelijke gietvloeren van Knulst. Gietvloeren zijn niet meer weg te denken uit een hedendaags modern interieur. Gietvloeren in betonlook of strakke unikleur voor in uw loft of industriële interieur? Laat u adviseren door onze specialisten.

cementgebonden betonlook

Een cementgebonden (betonlook) gietvloer geeft uw interieur een stoere basis. Dit type betonlook gietvloer, 100% gemaakt van natuurlijke materialen, is perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of wat dacht u van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen? In de showroom van Knulst Vloeren tonen wij u graag de verassende kleuren van deze stijlvolle betonlook gietvloer!

Toepassing

Een cementgebonden gietvloer is een vloer die geschikt is voor woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar u heel lang plezier van heeft. Een cementgebonden gietvloer heeft een wat gemêleerde kleur waarin spaan-slagen, luchtgaatjes, luchtbelletjes, kleine krimpscheurtjes en doortekeningen van de ondergrond zichtbaar blijven. Dit typeert en versterkt juist het betonlook effect. Door de tijd heen zal deze gietvloer een stijlvolle 'geleefde' uitstraling krijgen. Een échte industriële vloer voor de liefhebber dus!

Deskundig advies

Aan (giet)vloeren worden hoge eisen gesteld. Zowel door de gebruiker als door de voorschriften en regels die op bepaalde locaties gelden. Voor elke vloer, de functie ervan en de belasting die daarbij hoort, gelden specifieke eisen en wensen. De adviseurs van Knulst Gietvloeren geven graag deskundig advies over het meest geschikte vloersysteem voor uw specifieke wensen en situatie.

Stalenaanvraag

In de brochure, showroom en op de website van Knulst Vloeren hebben wij zo nauwkeurig mogelijk geprobeerd alle mogelijkheden qua kleuren weer te geven. Deze gelden echter slechts ter indicatie. Om zeker te weten of u de juiste kleur hebt gekozen, is het raadzaam om de kleur in het echte materiaal te zien. Hiervoor kunt u een staal aanvragen bij één van onze adviseurs.

Kleuren

Knulst Gietvloeren levert en appliceert cementgebonden gietvloeren van Arturo Concreta. Deze gietvloeren zijn leverbaar in een tiental gevarieerde kleuren. Kies een passende tint die uw interieur met deze vloer een stoere en robuuste uitstraling geeft. Arturo Concreta is een cementgebonden product welke gemengd wordt met water en kleurpigment. Dit wordt ter plaatse op de ondergrond gegoten. Hierdoor krijgt iedere Artura Concreta gietvloer een uniek gemêleerd karakter.

Silver  

Silver                                                Shell

Steel   Pebble

Steel                                                 Pebble

Shadow   Dove

Shadow                                            Dove

Fossil   Sand

Fossil                                                Sand

Smoke   Rust

Smoke                                              Rust

Wilt u (extra) uitleg en informatie en een advies op maat in onze showroom? Welkom! Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar!
 

afspraak maken

Gratis inspiratie magazine

Vraag nu gratis ons Inspiratie Magazine aan.
Boordevol ideeën, informatie en inspiratie!

nu aanvragen
Knulst-gietvloeren-home-v3_03
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie
305