Gietvloeren regio
Zwolle, Kampen, Meppel

Welkom bij uw lokale Gietvloerenshowroom!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Uw lokale gietvloeren leverancier

Karakteristieke oude grachtenpanden en groots opgezette nieuwbouwwijken. In Kampen, Zwolle en Meppel zien we de balans tussen deze twee tegenpolen ontstaan. De regio Overijssel en Drenthe is zo oud als de weg naar Rome en dat is te zien. Toch zien we vernieuwing en verjonging optreden, wat zorgt voor een regio die aansluit bij iedereen. Onze showroom in het midden van Nederland wordt veel bezocht door mensen uit deze regio. Dat komt doordat Nunspeet, het dorp waar Knulst Vloeren gevestigd is, bijzonder centraal ligt, met goede aansluiting bij snelwegen en openbaar vervoer. Daarnaast is Knulst Vloeren één van de grootste vloerenshowrooms van Nederland en is het makkelijk te bereiken vanuit steden als Zwolle, Kampen en Meppel.

Gietvloeren zijn een trend

Naast dat er veel bezoekers zijn uit de provincies Drenthe en Overijssel, mogen de woningstoffeerders en gietvloerapplicateurs van Knulst ook geregeld op pad richting het noordoosten. Er zijn al talloze projecten gerealiseerd in deze hoek van Nederland, waarvan een groot deel gietvloeren geweest zijn. Dat komt omdat een gietvloer in iedere interieurstijl past.

Een gietvloer is neutraal, tijdloos en toch modern. Onder andere om deze reden is het een vloer die door velen gekozen wordt en die in elk interieur past. Denk aan de eerder genoemde karakteristieke grachtenpanden, die het beeld van Zwolle, Kampen en Meppel zo sterk typeren. Door hier voor een rustige gietvloer te gaan, komen de oude elementen van de woning goed naar voren. Maar ook in nieuwbouwwoningen, jaren 30 woningen of wat er ook maar te bedenken valt, zien we dat de gietvloer een stijlvolle basis voor een woning is.

Gietvloeren Reviews

Om deze woorden kracht bij te zetten willen we u doorverwijzen naar de reviews die we van mensen uit uw regio ontvangen hebben. Zij schetsen een betrouwbaar beeld van hoe Knulst als bedrijf is, maar ook van de kwaliteit gietvloeren die wij leveren. Bent u daarna nog niet overtuigd, dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. We kunnen u dan vergezellen naar een van onze lopende of afgesloten projecten bij u in de buurt. Hier kunt u dan een Knulst Gietvloer in real life gerealiseerd zien worden. We zijn wekelijks te vinden in regio Zwolle, Kampen en Meppel.

500