Gietvloeren
en Kinderen

Zijn gietvloeren en kinderen een praktische combinatie?

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Is een gietvloer geschikt met kinderen?

Wanneer u kinderen heeft, zult u vaak ervaren dat zij het middelpunt van een huishouden zijn. Waar u zonder kinderen nog veel dingen onbezonnen kon doen, dient u met kinderen toch vaak na te denken over de praktische kant van het leven. Bent u bezig met een verbouwing of heeft u een nieuw huis gekocht, dan zult u ook op interieurgebied hier tegenaan lopen. Die ene chique lamp is toch niet zo handig, want hij kan makkelijk door kinderen omgetrokken worden. Die prachtige vloer, is die wel zo praktisch wanneer kinderen de hele dag op de grond liggen te spelen? Gaat uw voorkeur uit naar een gietvloer? Dan hebben we goed nieuws, want een gietvloer is een van de vloeren die het meest geschikt is met kinderen. Laten we u uitleggen waarom dit zo is.

Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk

Dat een gietvloer zo goed met kinderen gecombineerd kan worden heeft meerdere redenen. De eerste reden is vaak een reden die voor ouders een grote opluchting is. Deze heeft namelijk betrekking op het onderhoud van een vloer. Dat een gietvloer onderhoudsarm is, is een understatement. Doordat de vloer naadloos is, hoopt er geen vuil op in voegen of naden van de vloer. Dagelijks stofzuigen en dweilen wanneer nodig is voldoende voor een gietvloer. Wanneer uw kinderen iets morsen op de vloer is ook dat geen probleem. Een gietvloer kan veel hebben. Van rode wijn tot sinaasappelsap, het zal geen vlekken achterlaten.

Gietvloer met vloerverwarming

Omdat de vloer zo eenvoudig schoon te houden is, is het voor de kinderen ook een fijne plek om te spelen. Voornamelijk bij jonge kinderen zult u zien dat ze vaak op de vloer spelen. Een schone vloer is dan prettig. Naast hygiëne is een gietvloer ook een aangename vloer om op te spelen. Met name de PU gietvloer heeft de eigenschap erg zacht aan te voelen. Deze vloer is ongeveer drie millimeter dik, waardoor ook de warmte van vloerverwarming uitstekend geleid wordt. Met een gietvloer creëert u dus direct een aangename speelplek voor uw kinderen.

Bezoek de Gietvloerenshowroom

Wilt u de vloer eens in het echt bekijken en voelen? Dat kan in onze showroom. Hier hebben wij diverse gietvloeren geappliceerd en ook nog talloze gietvloeren op staal staan. Hier kunt u elk soort gietvloer bekijken en u door onze adviseurs laten voorlichten over welke gietvloer geschikt is met kinderen.

501