Unikleur Gietvloeren
Polyurethaan (PU)

Kunststof vloer met een ultra strakke uitstraling

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Ultra moderne PU gietvloer

Met een unikleur gietvloer uit de Remmers collectie (ook wel kunststof gietvloer of kunsthars gietvloer genoemd) verandert uw interieur in een sprekende ruimte met een strakke uitstraling. Een unikleur gietvloer is zowel privé als zakelijk (in bijvoorbeeld kantoren, scholen, ziekenhuizen) toepasbaar. Door het toepassen van één specifieke kleur bepaalt u eenvoudig de uitstraling en sfeer die u in het interieur wenst. Elke PU (polyurethaan) unikleur gietvloer ademt een eigen unieke uitstraling en sfeer. De unikleur gietvloeren van Knulst zijn door hun neutrale uitstraling toepasbaar in veel verschillende interieurstijlen. Van minimalistisch tot industrieel en van retro tot bohemian; wij adviseren u graag de gietvloer die past bij uw persoonlijke stijl. Bel 0341-252787 om een vrijblijvend adviesgesprek te plannen in onze showroom.

Stalenaanvraag Unikleur Gietvloeren

In het inspiratie magazine, onze vloerenwinkel en op de website van Knulst Gietvloeren hebben wij zo nauwkeurig mogelijk geprobeerd alle mogelijkheden qua kleuren weer te geven. Deze gelden echter slechts ter indicatie. Om zeker te weten of u de juiste kleur hebt gekozen, is het raadzaam om de kleur in het echte materiaal te zien. Hiervoor kunt u een staal aanvragen bij één van onze adviseurs. Op onze inspiratie-pagina vind u vele stijlvolle referentieprojecten. Vraag in de showroom naar de vloer van uw keuze en wij verzorgen kosteloos een kleurstaal. Bel 0341-252787 om een vrijblijvend adviesgesprek te plannen met één van onze gietvloer-specialisten. Welkom!

PU Gietvloer in iedere gewenste kleur!

De adviseurs van Knulst Gietvloeren helpen u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze. Voor iedere wens en elke stijl kunnen wij passende mogelijkheden creëren. Bekijk onderstaande populaire kleuren en ontdek welke stijl en vloer het beste past bij uw persoonlijke wensen. Zit uw kleur er niet tussen? Geen probleem: er zijn nog vele andere unikleuren mogelijk! Van harte welkom in onze showroom om alle kleurmogelijkheden te komen bezichtigen en te ervaren.

450