Flakes Gietvloeren
Polyurethaan (PU)

Kunststof vloer met sprankelende signatuur

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

PU gietvloer met sfeervolle toevoeging

Flakes zijn kleurvlokken die worden ingestrooid in een natte gietvloer als decoratief element. Het kiezen van de basiskleur van de gietvloer is de eerste stap. Daarna is er keuze uit twee verschillende maten flakes. Een kleine maat voor een subtiel effect of grote flakes die vaak worden gebruikt als decoratief element voor grotere oppervlaktes. Het is mogelijk om verschillende kleuren flakes in te strooien in één gietvloer. De hoeveelheid flakes is tevens variabel in te stellen met een schuifbalk van 5 tot 100%. Voor de basiskleur van de gietvloer zijn 40 RAL-kleuren geselecteerd. Met deze basiskleur kunnen drie verschillende kleuren flakes worden gecombineerd uit het pallet van 30 flakes-kleuren.

Vloersystemen

Flakes kunnen worden gebruikt in alle gangbare gietvloersystemen en kunstharsvloeren. Door het decoratieve effect van flakes is de vloer optisch minder gevoelig voor vuil, anders gezegd ‘u ziet minder op een vloer met flakes’. Dit maakt een gietvloer met flakes uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden en bij vloeren die intensief gebruikt worden.

Deskundig advies

Aan (giet)vloeren worden hoge eisen gesteld. Zowel door de gebruiker als door de voorschriften en regels die op bepaalde locaties gelden. Voor elke vloer, de functie ervan en de belasting die daarbij hoort, gelden specifieke eisen en wensen. Onze vloerspecialisten geven graag deskundig advies over het meest geschikte vloersysteem voor uw specifieke wensen en situatie.

Kwaliteit

Een Knulst Gietvloer is duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos, goed te reinigen en toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Alle gietvloer producten worden vervaardigd volgens de ISO-normen 9001 en 14001 gecertificeerd. De PU-producten voldoen aan de VOC en de AgBB-richtlijnen. Ze zijn oplosmiddelvrij en worden regelmatig getest door gerenommeerde instellingen.

Stalenaanvraag

In ons gratis inspiratiemagazine, in onze showroom en op de website van Knulst Gietloeren hebben wij zo nauwkeurig mogelijk geprobeerd alle mogelijkheden qua kleuren weer te geven. Deze gelden echter slechts ter indicatie. Om zeker te weten of u de juiste kleur hebt gekozen, is het raadzaam om de kleur in het echte materiaal te zien. Hiervoor kunt u een staal aanvragen bij één van onze adviseurs.

451