Epoxy Gietvloeren
Zakelijk

Oersterke chemisch bestendige gietvloeren en coatings

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Gietvloeren geschikt voor zakelijk gebruik

Een epoxy gietvloer is met name geschikt als afwerking voor zakelijke doeleinden. Denk daarbij aan gietvloeren voor autobedrijven, scholen, laboratoria, ziekenhuizen, drukkerijen, kantines, musea, huizen van bewaring en technische ruimtes. Dit type gietvloer is hard elastisch en heeft een goede chemicaliënbestendigheid. Tevens de belastbaarheid van deze vloeren is geschikt voor zwaardere toepassingen dan woongebruik. Voor woongebruik worden bij voorkeur PU Betonlook Gietvloeren en PU Unikleur Gietvloeren gebruikt. Dit type gietvloer vergeelt niet/nauwelijks en is flexibeler en daarmee beter geschikt voor woningen.

Kleuren epoxy gietvloeren

Knulst Gietvloeren helpt u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze. We willen graag voor iedere wens en elke stijl passende mogelijkheden creëren. Bekijk onderstaande kleuren en ontdek welke stijl en vloer het beste bij u past. Naast het standaardpakket unikleuren hebben we voor elke interieurstijl tevens uitgebreide mogelijkheden in betonlookvloeren en vloeren ingestrooid met een unieke combinatie van flakes. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom of bel 0341-252787 om een afspraak te maken.

Stalenaanvraag Expoxy Coating Vloeren

In het vloeren inspiratiemagazine, de showroom en op de website van Knulst Gietvloeren hebben wij zo nauwkeurig mogelijk geprobeerd alle mogelijkheden qua kleuren realistisch weer te geven. Deze gelden echter slechts ter indicatie. Om zeker te weten of u de juiste kleur hebt gekozen, is het raadzaam om de kleur in het echte materiaal te zien. Hiervoor kunt u een staal aanvragen bij één van onze adviseurs. Bel 0341-252787 voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom en vraag uw gratis stalen aan.

Kwaliteit gegarandeerd

Knulst epoxy gietvloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos, goed te reinigen en toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. All onze gietvloer producten worden vervaardigd volgens de ISO-normen 9001 en 14001 gecertificeerd. De PU-producten voldoen aan de VOC en de AgBB-richtlijnen. Ze zijn oplosmiddelvrij en worden regelmatig getest door gerenommeerde instellingen. Bent u architect, aannemer of projectmanager en heeft u specifieke wensen voor uw project? Wij voorzien u graag van alle benodigde info ten behoeve van uw bestek. 

Deskundig advies bij zakelijke projecten

Aan (giet)vloeren worden tegenwoordig hoge eisen gesteld. Zowel door de gebruiker als door de voorschriften en regels die op bepaalde locaties gelden. Voor elke vloer, de functie ervan en de belasting die daarbij hoort, gelden specifieke eisen en wensen. Onze vloerspecialisten geven graag deskundig advies over het meest geschikte vloersysteem voor uw specifieke wensen en situatie. In onze showroom hebben we vele voorbeelden en vloeroplossingen overzichtelijk voor u gepresenteerd. Heeft u bij voorbaat al vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze vloerenadviseurs.

452