Betonlook Gietvloeren
Polyurethaan (PU)

Kunststof vloer met industrieel karakter

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Sfeervolle Industriële Betonlook Gietvloer

Met een betonlook gietvloer uit de Remmers collectie (ook wel kunststof gietvloer of kunsthars gietvloer genoemd) verandert uw interieur in een sfeervolle ruimte met een geleefde industriële betonlook uitstraling. Subtiele kleurnuances in dit type gietvloer zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Deze unieke kleurschakeringen ontstaan door de speciale eigenschappen van het product bij het aanbrengen van deze gietvloer. Door het samenmengen van twee kleuren ontstaat het zogenaamde betoneffect.

Betonlook Gietvloer met de prettige eigenschap van PU

Elke PU (Polyurethaan) betonlook gietvloer heeft een eigen unieke uitstraling. Afhankelijk van de lichtinval en positie in de ruimte neemt u de vloer telkens anders waar. De betonlook gietvloeren van Knulst zijn door hun neutrale uitstraling toepasbaar in veel verschillende interieurstijlen. Van landelijk tot industrieel en van scandinavisch tot urban modern; wij adviseren u graag de gietvloer die past bij uw persoonlijke stijl. Het voordeel van een polyurethaan betonlook gietvloer in vergelijking met een cementgebonden betonlook gietvloer is dat deze flexibel is (dit geeft minder kans op scheurvorming) en zachter/warmer en daarmee comfortabeler aanvoelt.

Stalenaanvraag Polyurethaan Gietvloeren

In ons gratis inspiratiemagazine, de showroom en op de website van Knulst Gietvloeren hebben wij zo nauwkeurig mogelijk geprobeerd alle mogelijkheden qua kleuren weer te geven. Deze gelden echter slechts ter indicatie. Om zeker te weten of u de juiste kleur hebt gekozen, is het raadzaam om de kleur in het echte materiaal te zien. Hiervoor kunt u een staal aanvragen bij één van onze adviseurs. Bel 0341-252787 om een vrijblijvend adviesgesprek te plannen.

Kleuren

De adviseurs van Knulst Gietvloeren helpen u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze. Voor iedere wens en elke stijl kunnen wij passende mogelijkheden creëren. Bekijk onderstaande populaire kleuren en ontdek welke stijl en vloer het beste past bij uw persoonlijke wensen. Zit uw kleur er niet tussen? Geen probleem: er zijn nog vele andere kleuren mogelijk! Van harte welkom in onze showroom om alle kleurmogelijkheden te komen bezichtigen en te ervaren. 

449