Betonlook Gietvloeren
Egaline

Industriële look tegen een scherpe prijs

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Industriële Egaline Gietvloeren

Een egaline gietvloer is een cement gebonden gietvloer met een ruige industriële uitstraling (veelal betonlook of granietlook genoemd). Deze gietvloer combineert voortreffelijk bij de hedendaagse interieur stijlen. Een egaline gietvloer is een 100% natuurproduct en is gemaakt van gerecycelde grondstoffen (en is daarmee tevens een verantwoorde keuze!). Dit type gietvloer is door en door gekleurd en heeft een hoge slijt- en drukvastheid. Normaliter kan egaline niet als eindvloer worden toegepast maar door het kleuren van de egaline ontstaat een moderne industriële gietvloer. Een stijlvolle betonlook gietvloer die leeft en na veroudering (door gebruik) en maandelijks onderhoud steeds mooier wordt. Prijstechnisch is een Egaline Betonlook Gietvloer voordeliger dan een PU Betonlook Gietvloer, een Cementgebonden Betonlook Gietvloer.of een Beton Ciré Gietvloer.

Uitstraling en toepassing egaline betonlook gietvloer

Een egaline gietvloer van Knulst is een ingekleurde zand/cement gebonden gietvloer met polymeren. Door de opbouw van het materiaal heeft het vergelijkbare eigenschappen als een betonvloer. Een egaline gietvloer wordt in een dunne laag van ca. 4-5 mm. aangebracht op de dekvloer. De vloer heeft een gemêleerde kleur waarin spaan-slagen, luchtgaatjes, luchtbelletjes, krimpscheurtjes en doortekeningen van de ondergrond zichtbaar blijven. In het laatste stadium wordt de egaline gietvloer nog behandeld met een ultra matte lak. Daarmee ontstaat een stijlvolle gelijkmatig matte uitstraling. Wij adviseren altijd dit type gietvloer in het echt te komen bewonderen in onze showroom. Bel 0341-252787 en plan een geheel vrijblijvend adviesgesprek met één van onze vloerenadviseurs. Welkom!

Kleuren Egaline Gietvloeren

De egaline gietvloeren van Knulst zijn verkrijgbaar in 6 trendy kleuren: kalk, titanium, grafiet, zand, aarde en roest. In de showroom van Knulst Vloeren zijn alle kleuren te bezichtigen op staal. Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze unieke gietvloeren.  Nu al benieuwd naar de verschillende kleuren gietvloeren? Bekijk dan schitterende inspiratiefoto's bij onze klanten thuis!

448