Betonlook Gietvloeren
Cementgebonden

Geef een sfeervolle industriële uitstraling aan uw interieur

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Industriële Betonlook Gietvloeren

Een cementgebonden (betonlook, betondesign of beton flow) gietvloer geeft uw interieur een stoere basis. Dit type betonlook gietvloer, 100% gemaakt van natuurlijke materialen, is perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of wat dacht u van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen? In de showroom van Knulst Vloeren tonen wij u graag de verrassende kleuren van deze stijlvolle betonlook gietvloer! Knulst levert en appliceert tevens Polyurethaan (PU) Betonlook Gietvloeren. Op basis van uw persoonlijke wensen en woonsituatie kunnen we samen met u bepalen welke soort gietvloer het beste aansluit.

Toepassing cementgebonden gietvloeren

Een cementgebonden gietvloer is een vloer die geschikt is voor woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar u heel lang plezier van heeft. Een cementgebonden gietvloer heeft een wat gemêleerde kleur waarin spaanslagen, luchtgaatjes, luchtbelletjes, krimpscheurtjes en doortekeningen van de ondergrond zichtbaar blijven. Dit typeert en versterkt juist het betonlook effect. Door de tijd heen zal deze gietvloer een stijlvolle 'geleefde' uitstraling krijgen. Een échte industriële vloer voor de liefhebber dus!

Deskundig advies over gietvloeren

Aan (giet)vloeren tegenwoordig worden hoge eisen gesteld. Zowel door de gebruiker als door de voorschriften en regels die op bepaalde locaties gelden. Voor elke vloer, de functie ervan en de belasting die daarbij hoort, gelden specifieke eisen en wensen. De adviseurs van Knulst Gietvloeren geven graag deskundig advies over het meest geschikte vloersysteem voor uw specifieke wensen en situatie. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze stijlvolle gietvloerenshowroom in Nunspeet. Bel 0341-252787 om een afspraak te maken.

Gietvloeren stalen aanvragen

In de gratis inspiratiebrochure, de showroom en op de website van Knulst Vloeren hebben wij zo nauwkeurig mogelijk geprobeerd alle mogelijkheden qua kleuren weer te geven. Deze gelden echter slechts ter indicatie. Om zeker te weten of u de juiste kleur hebt gekozen, is het raadzaam om de kleur in het echte materiaal te bewonderen. Hiervoor kunt u een staal aanvragen bij één van onze gietvloeren adviseurs. Bel 0341-252787 om een vrijblijvende showroomafspraak te plannen.

Welke kleuren cementgebonden gietvloeren zijn er?

Knulst Gietvloeren levert en appliceert cementgebonden gietvloeren van Stoneage Betonflow. Deze gietvloeren zijn leverbaar in een veel gevarieerde kleuren. Kies een passende tint die uw interieur met deze vloer een stoere en robuuste uitstraling geeft. Stonage Betonflow is een cementgebonden product welke gemengd is met hars en kleurpigment. Dit wordt ter plaatse op de ondergrond gegoten. Hierdoor krijgt iedere Stonage Betonflow gietvloer een uniek gemêleerd karakter.

428