Gietvloer Soorten

Ontdek welke soort gietvloer het beste bij u past!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Welke soorten Gietvloer zijn er?

Wij kunnen ons voorstellen dat het u duizelt in uw zoektocht naar de perfecte gietvloer voor uw persoonlijke woonsituatie. We leggen de verschillen daarom graag aan u uit zodat u goed voorbereid een besluit kunt nemen. In feite zijn gietvloeren onder te verdelen in vier verschillende productgroepen. Ieder met een eigen specifieke producteigenschap.

1. Polyurethaan (PU) Gietvloeren
2. Cementgebonden Gietvloeren
3. Beton Ciré Gietvloeren
4. Epoxy Gietvloeren

Hieronder treft u aanvullende info over de verschillende gietvloer soorten die verkrijgbaar zijn bij Knulst Gietvloeren:

Polyurethaan (PU) Gietvloeren - Betonlook

Met een PU betonlook gietvloer (ook wel kunststof gietvloer of kunsthars gietvloer genoemd) uit onze Remmers collectie verandert uw interieur in een sfeervolle ruimte met een  strakke betonlook uitstraling. Het resultaat is een stijlvol modern geheel welke zeer geschikt is in nieuwbouwwoningen met of zonder kinderen en huisdieren.

Lees meer over Polyurethaan (PU) Gietvloeren - Betonlook

Polyurethaan (PU) Gietvloeren - Unikleur

Met een unikleur gietvloer uit de Remmers collectie verandert uw interieur in een sprekende ruimte met een strakke moderne uitstraling. Een unikleur gietvloer is zowel privé (met of zonder kinderen en huisdieren) als zakelijk (in bijvoorbeeld kantoren, scholen, ziekenhuizen) uitstekend toepasbaar.

Lees meer over Polyurethaan (PU) Gietvloeren - Unikleur

Cementgebonden Gietvloeren - Betonlook

Een cementgebonden (betonlook, beton-flow of betondesign) gietvloer geeft uw interieur een stoere industriële basis. We creëeren hiermee hiet effect van een gebruikte fabrieksvloer. Dit type betonlook gietvloer is 100% gemaakt van natuurlijke materialen en is perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen.

Lees meer over Cementgebonden Gietvloeren - Betonlook

Beton Ciré Gietvloeren - Betonlook

Een Betonlook Gietvloer Beton Ciré (ook wel Leefbeton, Woonbeton of Base-beton genoemd) is een hoogwaardig en waterdicht, cementgebonden vloerproduct. Dit type gietvloer wordt niet gemengd met water maar met een speciale hars waardoor de vloer uitermate sterk en flexibel wordt. Deze vloer wordt gespaand aangebracht op uw vloer waardoor een een stijlvol reliëf zichtbaar is in de vloer.

Lees meer over Beton Ciré Gietvloeren - Betonlook

Polyurethaan (PU) Gietvloeren - Flakes

Flakes zijn kleurvlokken die worden ingestrooid in een natte PU gietvloer als decoratief element. Het kiezen van de basiskleur van de gietvloer is de eerste stap. Daarna is er keuze uit twee verschillende maten flakes. Een kleine maat voor een subtiel effect of grote flakes die vaak worden gebruikt als decoratief element voor grotere oppervlaktes.

Lees meer over Polyurethaan (PU) Gietvloeren - Flakes

Epoxy Gietvloeren - Zakelijk

Een epoxy gietvloer is met name geschikt als afwerking voor zakelijke doeleinden. Denk daarbij aan gietvloeren voor autobedrijven, scholen, laboratoria, ziekenhuizen, drukkerijen, kantines, musea, huizen van bewaring en technische ruimtes.

Lees meer over Epoxy Gietvloeren - Zakelijk

424