Gietvloer Soorten

Ontdek welke soort gietvloer het beste bij u past!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Betonlook Gietvloeren - Polyurethaan (PU)

Met een betonlook gietvloer uit de Arturo collectie (ook wel kunststof gietvloer of kunsthars gietvloer genoemd) verandert uw interieur in een sfeervolle ruimte met een geleefde industriële betonlook uitstraling

Lees meer over Betonlook Gietvloeren Polyurethaan

Betonlook Gietvloeren - Cementgebonden

Een cementgebonden (betonlook of betondesign) gietvloer geeft uw interieur een stoere basis. Dit type betonlook gietvloer, 100% gemaakt van natuurlijke materialen, is perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen.

Lees meer over Betonlook Gietvloeren - Cementgebonden

Betonlook Gietvloeren - Beton Ciré

Een Betonlook Gietvloer Beton Ciré (ook wel Leefbeton of Woonbeton genoemd) is een hoogwaardig en waterdicht, cementgebonden vloerproduct. Dit type gietvloer wordt niet gemengd met water maar met een speciale hars waardoor de vloer uitermate sterk en flexibel wordt.

Lees meer over Betonlook Gietvloeren - Beton Ciré

Betonlook Gietvloeren - Egaline

Een egaline gietvloer is een cement gebonden gietvloer met een ruige industriële uitstraling (veelal betonlook of granietlook genoemd). Deze gietvloer combineert voortreffelijk bij de hedendaagse interieur stijlen.

Lees meer over Betonlook Gietvloeren - Egaline

Unikleur Gietvloeren - Polyurethaan (PU)

Met een unikleur gietvloer uit de Arturo collectie (ook wel kunststof gietvloer of kunsthars gietvloer genoemd) verandert uw interieur in een sprekende ruimte met een strakke uitstraling. Een unikleur gietvloer is zowel privé als zakelijk (in bijvoorbeeld kantoren, scholen, ziekenhuizen) toepasbaar.

Lees meer over Unikleur Gietvloeren Polyurethaan

Flakes Gietvloeren - Polyurethaan (PU)

Flakes zijn kleurvlokken die worden ingestrooid in een natte gietvloer als decoratief element. Het kiezen van de basiskleur van de gietvloer is de eerste stap. Daarna is er keuze uit twee verschillende maten flakes. Een kleine maat voor een subtiel effect of grote flakes die vaak worden gebruikt als decoratief element voor grotere oppervlaktes.

Lees meer over Flakes Gietvloeren - Polyurethaan

Epoxy Gietvloeren - Zakelijk

Een epoxy gietvloer is met name geschikt als afwerking voor zakelijke doeleinden. Denk daarbij aan gietvloeren voor autobedrijven, scholen, laboratoria, ziekenhuizen, drukkerijen, kantines, musea, huizen van bewaring en technische ruimtes.

Lees meer over Epoxy Gietvloeren - Zakelijk

424