Gietvloer per ruimte

In iedere ruimte is een gietvloer mogelijk!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Gietvloer in een Woonkamer

Een woonkamervloer wordt dikwijls intensief gebruikt. En met name als u een gezin hebt met kinderen en/of huisdieren. Reden om te kiezen voor een praktische en duurzame vloer. Een gietvloer is in verschillende kwaliteiten, prijsklassen en duurzaamheidsklassen te verkrijgen. Voor iedere gezinssamenstelling bestaat dus wel een geschikte gietvloer.

Lees meer over gietvloeren als woonkamervloer

Gietvloer in een keuken

De keuken is meer en meer het gezellige middelpunt van een woning. Niet alleen de maaltijden worden hier bereid en genuttigd maar steeds meer is de keuken ook een ruimte voor ontspanning en gezellig samenzijn. Reden te meer om te kiezen voor een praktische vloer die eenvoudig in onderhoud is. De keukenvloer wordt namelijk intensief gebruikt en is onderhevig aan water etcetera.

Lees meer over gietvloeren als keukenvloer

Gietvloer in een slaapkamer

Wist u dat beter slaapt in een slaapkamer die rust en reinheid uitstraalt? Met een gietvloer creëert u eenvoudig een fijne en comfortabele sfeer in uw slaapkamer. Heeft u vloerverwarming? Dan voelt een gietvloer helemaal comfortabel wanneer u uit bed stapt. De warmte van uw verwarming wordt namelijk uitstekend doorgegeven aan de gietvloer zodat u deze direct waarneemt.

Lees meer over gietvloeren als slaapkamervloer

Gietvloer in een badkamer

Eén van de meest gestelde vragen over gietvloeren is: kan een gietvloer in een badkamer? En kan je douchen op een gietvloer? Ons antwoord: ja! dat kan! Uiteraard alles onder verbehoud van de inzet van een professionele vloerenspecialist die gebruik maakt van hoogwaardige materialen en grondstoffen. Daarnaast zijn niet alle soorten gietvloeren geschikt voor de badkamer.

Lees meer over gietvloeren als badkamervloer

Gietvloer in een toilet

Een toilet- of WC-ruimte wordt intensief gebruikt en dient eenvoudig gereinigd te kunnen worden. Het is namelijk belangrijk om een toilet voortdurend hygiënisch en schoon te houden. Daarom is een gietvloer uitermate geschikt als toiletvloer. Dit type vloer is naadloos, daardoor eenvoudig te reinigen, en goed bestand tegen water en andere vloeistoffen.

Lees meer over gietvloeren als toiletvloer

Gietvloer op een zolder

De zolder wordt vaak gebombardeerd tot verzamelplaats van overige spullen en oogt bij veel mensen rommelig. Eigenlijk zonde want door van de zolder een functionele ruimte te maken ervaart u meer woonplezier en het werkt ook nog eens positief uit op de waarde van uw woning. Door de zolder stijlvol af te werken met een gietvloer veranderd de ruimte van een rommelige opslag tot een sfeervolle strakke ruimte.

Lees meer over gietvloeren als zoldervloer

Gietvloer in een zakelijk project

Een gietvloer leent zich uitstekend om te worden toegepast in zakelijke projecten. Zowel in ruimtes met commerciële doeleinden zoals restaurants, winkels of hotels tot kantoren, kerken, vergaderruimtes, autogarages of productiehallen. Uiteraard is het belangrijk om voorafgaande aan de aanschaf van een gietvloer uitvoering te onderzoeken wat exact de functie wordt van de nieuwe ruimte.

Lees meer over gietvloeren als projectvloer

457