Stone Age Beton Flow
Gietvloeren

Alles over dit kwalitatieve gietvloeren merk

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Goed merk cementgebonden gietvloer

Voor onze cementgebonden gietvloer maken we gebruik van het merk Stone Age Beton Flow. Stone Age is een vooraanstaand merk dat betrouwbare en kwalitatieve producten levert. Een vloer om op te bouwen dus.

Stone Age Beton Flow is, zoals net genoemd, een cementgebonden gietvloer en in dit geval een hele duurzame. Duurzaam kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Enerzijds is de vloer duurzaam omdat het bestaat uit natuurlijke materialen. Anderzijds is het een duurzame vloer omdat hij bijzonder slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Een vloer die vele jaren mee kan. Ten slotte kan het tijdloze aspect van de vloer ook duurzaam genoemd worden. Omdat de look van Beton Flow rustig, natuurlijk en tijdloos is, is het een vloer die men niet snel zat wordt.

Stone Age Beton Flow Gietvloeren

Stone Age Beton Flow is om meerdere redenen een goed merk te noemen. Zo heeft Stone Age het Beton Flow van een Uv-filter voorzien, waardoor de vloer Uv-stabiel is. Het nut van deze Uv-filter is dat het daglicht dat op de vloer schijnt niet voor verkleuring zal zorgen. Zogezegd is Beton Flow dus een kleurvaste gietvloer

De vloer die uiteindelijk bij u gelegd zal worden, mocht u voor een Beton Flow gietvloer kiezen, is een mix van Beton Flow en een door u gekozen pigment. Beton Flow is, in tegenstelling tot een PU gietvloer, niet in alle kleuren van de regenboog beschikbaar. De kleuren die we bij een cementgebonden gietvloer zien, zijn voornamelijk natuurlijke kleuren.

Cementgebonden gietvloer in iedere ruimte

Een cementgebonden gietvloer is uitstekend te gebruiken in keuken en toilet, omdat hij waterdicht is. In een badkamer is het een optie, maar raden wij het over het algemeen af. Dit komt omdat Beton Flow spekglad wordt, indien er een laag water op ligt. Ook zal door de hoeveelheid water het na verloop van tijd door de coating heen gaan en voor vlekken zorgen. Door de 2 componenten coating is de vloer echter wel bestand tegen spatwater. Daarbij komt dat de vloer eenvoudig af te nemen is met een doekje en ongelukjes snel opgeruimd zijn. 

Mocht uw keuze vallen op een Stone Age Beton Flow gietvloer, dan neemt u daarmee gegarandeerd een onderhoudsvriendelijke, stijlvolle en tijdloze vloer in huis. Een vloer waar u een leven lang mee vooruit kunt.

1174