Stone Age Base Beton
Gietvloeren

Alles over dit kwalitatieve gietvloeren merk

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Beste merk beton ciré gietvloer

Stone Age uit Rijssen is een heuse trendsetter. Een aantal jaren geleden hebben zij het begrip beton ciré en het bijbehorende product geïntroduceerd in Nederland. Sindsdien is Stone Age uitgegroeid tot een bedrijf dat duurzame en kwalitatieve producten levert. Dat beamen zij ook zelf, wanneer ze zeggen: ‘We houden van duurzaam: onze producten zijn oersterk, slijtvast en tijdloos.’ Een vloer van Stone Age kan dus een leven lang mee. 

De Stone Age Base Beton vloer is een unieke vloer in elk opzicht. Zo is de vloer een natuurproduct omdat er gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke materialen waaruit beton wordt opgebouwd. Daarnaast is het product niet alleen toepasbaar op vloeren, maar ook op wanden. Technisch gezien is Base Beton een cementgebonden product met een kunsthars element, om de vloer waterdicht te maken. 

Eigenschappen Base Beton Gietvloeren

Base Beton heeft een hele lijst aan eigenschappen die de vloer ontzettend aantrekkelijk maakt, zowel esthetisch als praktisch. Te beginnen bij de slijtvastheid van de vloer. Base Beton staat er om bekend dat het tegen een stootje kan. Voor mensen die niet van schoonmaken houden is deze vloer ook een uitstekende optie. Het is namelijk makkelijk af te nemen met een doek of dweil en ook vlekken zullen niet snel in de vloer trekken. 

Kwalitatieve Beton Ciré Gietvloer

Creëert u graag een rustige look die overal in huis terug kan komen, dan is Base Beton een goede keuze. Het kan namelijk toegepast worden in elke ruimte van het huis, dus ook in de badkamer. Zelfs op het natte gedeelte van de badkamer kan Base Beton toegepast worden, zonder dat de vloer spekglad wordt. Om de vloer ook in de badkamer een succes te laten zijn, is het belangrijk dat er aan twee voorwaarden wordt voldaan. De eerste voorwaarde is dat het juiste product gebruikt wordt. Lang niet iedere cementgebonden vloer kan in een badkamer gelegd worden. Base Beton van Stone Age is een product dat wel waterafstotend is en daarom geschikt is voor in badkamers. De tweede voorwaarde, die minstens zo belangrijk is, is dat de vloer vakkundig geappliceerd wordt. De specialisten van Knulst Vloeren kunnen deze tweede voorwaarde voor u waarnemen. 

Beton Ciré op zowel vloeren als wanden

Het oog wil ook wat en ook daar heeft Stone Age Base Beton rekening mee gehouden. Zo is de uitstraling van Base Beton industrieel en robuust, maar wel zo rustig dat het toepasbaar is in elke interieurstijl. Ook is het verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, van RAL- tot NCS kleuren. Dit maakt dat er voor eenieder wel een kleur tussen zit. Ten slotte bevat Base Beton het unieke kenmerk dat het niet alleen op vloeren toepasbaar is, maar ook op wanden. Zo kunt u de look van uw vloer doortrekken naar de wanden.

1175