Remmers PU
Gietvloeren

Alles over dit kwalitatieve gietvloeren merk

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Beste PU gietvloer merk

Kwaliteit is van groot belang bij het aanschaffen van een vloer. Om kwaliteit te waarborgen werken we voor al onze vloeren met een aantal merken die dit ook hoog in het vaandel hebben staan. Zo werken we voor onze gietvloeren met twee merken, die beide zeer hoog aangeschreven staan. Lees hier alles over de twee gietvloermerken. 

Voor onze PU gietvloer werken we met het merk Remmers. Voordat we hier dieper op in gaan, is het belangrijk om te weten wat een PU gietvloer nu precies is. Een PU (polyurethaan) gietvloer is een gietvloer op basis van kunststof, ook wel kunsthars genoemd. Een PU gietvloer staat erom bekend scheuroverbruggend en elastisch te zijn. Een PU gietvloerenmerk moet dus ook altijd over deze eigenschappen beschikken.

Remmers PU gietvloeren

De eigenschappen die we tegenkomen wanneer we de specificaties van de Remmers PU gietvloer bekijken zal menig mens doen stralen. Met geen andere reden dan deze is onze keuze ook gevallen op dit merk. Remmers heeft vele positieve kanten en is een merk dat midden in de wereld staat. Dit zien we terug in de wijze waarop zij werken. Hoewel duurzaamheid niet langer een trend is, maar een breed begrip, doet Remmers er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werken. Ze zijn hard op weg om de duurzaamste te worden binnen de kunstharsvloeren. Zoals ze zelf zeggen: ‘Er is een juiste balans tussen mens, milieu, product en economie. We zijn duurzaam door het ‘goede’ te bewaren en het ‘groene’ te perfectioneren.’

De eigenschappen van een PU gietvloer

Wanneer we kijken naar de eigenschappen die het product Remmers PU heeft, zien we een lijst met kenmerken die niets anders dan positief te noemen is. We komen eigenschappen tegen als ‘verhoogd loopcomfort’, ‘scheuroverbruggend’, ‘naadloos en vloeistofdicht’ en ‘hoge mate van UV-stabiliteit’. Dit zijn allen kenmerken die men maar al te graag in een vloer terugziet. Wat betekenen die kenmerken voor een vloer in de praktijk? Door het elastische element van de PU gietvloer is het een vloer die onder druk van een woning weinig tot geen scheuren zal vertonen. Ook wordt hierdoor het loopcomfort verhoogd, wat het een prettige leefvloer maakt voor jong en oud. De hoge mate van UV-stabiliteit wil in de praktijk zeggen dat de vloer niet zal verkleuren onder normale daglichtbelasting. Deze eigenschappen maakt de Remmers PU vloer tot een vloer die een leven lang mee kan. 

10dB geluidsreducerende gietvloeren

Naast deze producteigenschappen heeft Remmers met deze vloer een heel aantal certificaten behaald. Deze garanderen onder andere de statische scheuroverbrugging en de brandclassificatie. Dit wil zeggen dat een PU gietvloer van Remmers brand in een woning niet zal geleiden. Een laatste certificaat dat we moeten noemen is het certificaat waarmee men aantoont dat de vloer 10dB geluid reducerend werkt. Al met al zijn het kenmerken dat de esthetische waarde en de veiligheid van de bewoners waarborgt. Een vloer die we met gepaste trots bij u in de woning kunnen appliceren.  

469