Arturo Concreta
Gietvloeren

Alles over dit kwalitatieve gietvloeren merk

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Beste merk cementgebonden gietvloeren

Arturo is een bekend en vooraanstaand merk in gietvloerenland en wij snappen volkomen waarom dit zo is. Arturo is een gietvloeren merk dat verschillende soorten gietvloeren heeft. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook de Arturo PU gietvloer in ons assortiment. Voor onze cementgebonden gietvloer gebruiken wij Arturo Concreta en het merk Stone Age.

Arturo Concreta Gietvloeren

Voordat we u meenemen in de beleving van Arturo Concreta, de cementgebonden gietvloer, is het belangrijk dat u eerst iets meer te weten komt over het bedrijf Arturo. Dit zal het vertrouwen in de cementgebonden gietvloer versterken. Arturo is een bedrijf dat gietvloeren en de bijbehorende materialen ontwikkelt en verkoopt aan bedrijven zoals Knulst Vloeren. Knulst Vloeren werkt uitsluitend met bedrijven die bijdragen aan verduurzaming. Mede hierom is Arturo een merk dat aansluit bij Knulst. Zoals ze zelf zeggen: ‘We bewaren het ‘goede’ en we perfectioneren het ‘groene’.’ Mens, milieu, product en economie zijn de kernwoorden van Arturo. 

Eigenschappen cementgebonden gietvloer

Naast deze positieve eigenschappen die betrekking hebben op het milieu en mondiale verduurzaming, zijn er ook een heel aantal kenmerken te noemen die van toepassing zijn op de veiligheid van bewoners en de kwaliteit van de vloer. Zo is de vloer brand geclassificeerd, wat wil zeggen dat vuur zich niet via de vloer kan verspreiden. Voor allerhande onderdelen van de Arturo Concreta cementgebonden gietvloer zijn certificaten uitgegeven, welke aantonen dat de vloer uiterst betrouwbaar is. 

Voordelen van cementgebonden gietvloeren

Wanneer we de producteigenschappen van Arturo Concreta bestuderen, komen we een lijst tegen met indrukwekkende eigenschappen. We zien een ‘hoge mate van UV-stabiliteit’ die er voor zorgt dat daglicht de vloer niet of nauwelijks zal verkleuren. Zowel ‘stofvrij en goed te reinigen’ als ‘naadloos’ zijn van belang voor degenen onder ons die niet graag schoonmaken. Het stofvrije element kan ook een bijkomend voordeel zijn voor mensen die te kampen hebben met allerhande allergieën. De vloer heeft een ‘natuurlijke en robuuste uitstraling’, waarmee u het gevoel krijgt een echte betonvloer in huis te hebben. Echter bevat de cementgebonden vloer vele voordelen die een betonvloer niet heeft. Zo is het een waterafstotende vloer, vanwege de toplaag die als laatst geappliceerd wordt. Ook is een cementgebonden vloer weinig vlekgevoelig.

De Arturo Concreta gietvloer is een vloer waar u zeker een leven lang mee vooruit kunt. Een vloer die bijdraagt aan verduurzaming en ook nog eens een lange levensduur heeft.

470