Gietvloer
Merken

Alle informatie over gietvloer merken bij Knulst

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Wat is het beste merk gietvloer?

Gietvloeren zijn er in allerlei soorten, kleuren en merken. Gaat u op internet zoeken, dan ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Daarom vindt u hier een overzicht van de gietvloermerken waar we bij Knulst Vloeren mee werken. We hebben onze merken geselecteerd op kwaliteit. Door slechts met enkele merken te werken, hebben we de beste eruit kunnen halen en kunnen we de kwaliteit ook richting onze klanten waarborgen.

Verschillende gietvloer merken en soorten

Voordat u meer leest over onze merken is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten gietvloeren zijn. Globaal kunnen we onderscheid maken tussen drie soorten, namelijk de kunststof gietvloer, beton ciré en de cementgebonden gietvloer. Kunststof of kunsthars gietvloeren worden ook wel Polyurethaan (PU) gietvloeren genoemd. Cementgebonden gietvloeren zijn, zoals de naam al zegt, opgebouwd uit een deel cement. Dit geeft een industriële look aan de vloer. Beton ciré scharen we onder gietvloeren, maar wordt meer uitgesmeerd dan dat het mengsel daadwerkelijk gegoten wordt.

Arturo PU Gietvloeren

Voor onze PU gietvloeren maken we altijd gebruik van de Arturo PU gietvloeren. De PU gietvloer van Arturo staat erom bekend dat hij naadloos, elastisch en vloeistofdicht is. Met name de elastische eigenschap is van belang, omdat dit er voor zorgt dat er een verhoogd loopcomfort is en dat scheuren minder snel een kans maken. Voor nieuwbouw woningen adviseren wij dan ook bijna altijd een PU gietvloer te nemen, een nieuwe woning vaak nog lichtelijk werkt. Het elastische effect zorgt ervoor dat de vloer dan niet direct zal scheuren.

Lees meer over Arturo PU gietvloeren.

Stone Age Beton Flow gietvloeren

Onze cementgebonden gietvloeren leveren wij altijd van het merk Stone Age Beton Flow. Deze vloersoort staat er om bekend ijzersterk, slijtvast en onderhoudsarm te zijn. De vloer heeft een rustige beton uitstraling en is leverbaar in diverse kleuren. Een bijkomend voordeel van de Beton Flow gietvloer is dat hij UV-stabiel is, waardoor hij niet zal verkleuren. Ditzelfde voordeel heeft ook de cementgebonden gietvloer van Arturo, de Arturo Concreta. Met beide cementgebonden gietvloermerken werken wij en van beide merken kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Lees meer over Stone Age Beton Flow gietvloeren.

Arturo Concreta gietvloeren

Wanneer we de producteigenschappen van Arturo Concreta bestuderen, komen we een lijst tegen met indrukwekkende eigenschappen. We zien een ‘hoge mate van UV-stabiliteit’ die er voor zorgt dat daglicht de vloer niet of nauwelijks zal verkleuren. Zowel ‘stofvrij en goed te reinigen’ als ‘naadloos’ zijn van belang voor degenen onder ons die niet graag schoonmaken. Het stofvrije element kan ook een bijkomend voordeel zijn voor mensen die te kampen hebben met allerhande allergieën. De vloer heeft een ‘natuurlijke en robuuste uitstraling’, waarmee u het gevoel krijgt een echte betonvloer in huis te hebben.

Meer lezen over Arturo Concreta gietvloeren.

Stone Age Base Beton gietvloeren

Ten slotte leveren we van Stone Age ook de Base Beton. Dit is een betonstuc dat op zowel vloeren als muren toegepast wordt. Omdat betonstuc vochtwerend is, zien we dat deze vloer vaak toegepast wordt in badkamers, inclusief de natte gedeelten. U kunt een leuk effect creëren door niet alleen de vloer met Base Beton te doen, maar dit ook door te laten lopen op de muren.

Meer lezen over Stone Age Base Beton gietvloeren.

Bekijk de mooiste gietvloeren in onze showroom

Benieuwd naar hoe de merken hun vloeren in het echt presenteren? Breng dan een bezoek aan onze showroom en bekijk de vloeren op staal. In onze showroom zijn zelfs een aantal van deze vloeren fysiek gelegd, zodat u het loopcomfort zelf kunt ervaren. Onze vloerenadviseurs voorzien u graag van een vrijblijvend gedegen advies zodat u de juiste beslissing kunt maken voor uw persoonlijke wensen en leefsituatie. Welkom bij Knulst Vloeren!

467