Gietvloer in combinatie
met tapijt of karpet

Deze stijlvolle combinatie is verkrijgbaar bij Knulst Vloeren!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Gietvloer combineren met tapijt is stijlvol!

Gietvloer is dé nieuwe trend op interieurgebied en is niet meer weg te denken uit interieurtijdschriften. Tapijt daarentegen is een vloersoort die jarenlang het interieur gedomineerd heeft en nu steeds minder te zien is. Het lijken vloeren uit twee totaal verschillende tijden. En toch kunnen deze twee uitstekend gecombineerd worden.

Waar een gietvloer ontzettend praktisch is, kan tapijt beter niet in elke ruimte van het huis gebruikt worden. Zo is het een keuken en de sanitaire ruimtes niet praktisch om voor tapijt te gaan. Hier komt de gietvloer om de hoek kijken. Gietvloeren zijn uitstekend voor deze ruimtes, omdat deze vochtwerend zijn. Tapijt in een natte ruimte is, zoals u zich voor kunt stellen, niet praktisch. In de keuken wordt veel gewerkt en gelopen, waardoor het ook hier praktischer is om voor een gietvloer te gaan. Deze vloersoort is bijzonder slijtvast en bestand tegen vet-, wijn- en andere vlekken. Doordat het makkelijk af te nemen is met een doekje, zal men eerder voor een gietvloer in de keuken gaan.

Karpet op een gietvloer leggen

Hoe kan dan toch de combinatie met tapijt gemaakt worden? Bij tapijt een karpet denken velen aan een comfortabele en sfeervolle vloer. Door dit element juist te benutten, wordt het werkelijkheid. In ruimtes als een woonkamer en slaapkamers wordt comfort hoog aangeschreven. Stelt u zich eens voor dat op een koude winterochtend u uit bed stapt op een zacht en warm tapijt of karpet. Een beter begin van de dag kunt u zich ongetwijfeld niet voorstellen. Of heerlijk ’s avonds op de grond voor de kachel waar tapijt het nodig comfort biedt.

Bekijk Gietvloeren en Tapijt/Karpetten in de showroom

Door goed na te denken over welke vloer u waar in uw woning toepast, kunt u van uw huis een thuis maken. Praktisch gecombineerd met comfort en sfeer, dat is een gietvloer gecombineerd met een tapijt of karpet. Een laatste plek in huis waar we vaak tapijt terugzien is op de trap. Het zorgt niet alleen voor de juiste demping, maar verhoogd ook hier het comfort. Denkt u erover om zowel tapijt als gietvloeren te nemen? In de showroom van Knulst Vloeren zijn we voorbereid en hebben we alle kleuren, soorten en maten op voorraad. Kom het zelf ervaren! Welkom bij Knulst!

1173