Gietvloer in combinatie
met een PVC vloer

Deze stijlvolle combinatie is verkrijgbaar bij Knulst Vloeren!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Gietvloer combineren met PVC - Een stijlvolle combinatie!

Onderhoudsarm, kunststof en de finishing touch voor een sfeervol interieur. Deze omschrijving geldt voor de twee populaire vloeren van dit moment, gietvloer en PVC. Bij Knulst Vloeren gaan we graag voor het beste eindresultaat. Daarom combineren we graag het beste van twee werelden, de naadloze gietvloer en de PVC vloer met haar vele mogelijkheden. Als u het aan ons vraagt, zult u horen dat dit een van de beste combinaties is. Waarom dat zo is, wordt u hieronder duidelijk.

Er zijn een aantal redenen waarom een gietvloer zo goed gecombineerd kan worden met een PVC vloer. De eerste reden heeft alles te maken met de praktische kant van een vloer. Zowel gietvloeren als PVC vloeren zijn bijzonder onderhoudsarm. Door beide vloeren te combineren hoeft u met het schoonmaken niet na te denken welk onderhoudsmiddel u voor welke vloer moet gebruiken, zoals bij houten vloeren vaak wel het geval is.

Redenen om PVC vloer te combineren met een gietvloer

Een andere reden waarom de combinatie van PVC met gietvloer ideaal is, heeft te maken met de esthetische kant van de vloer. Een gietvloer geeft een rustige basis in een woning, maar wilt u het iets spannender maken, dan kan toevoeging van een PVC vloer de oplossing zijn. Waarom dan PVC en niet bijvoorbeeld hout of laminaat? Met PVC kunt u daadwerkelijk alle kanten op, van houtlook tot tegels. Zelfs unieke patronen en verschillende tegelkleuren door elkaar is mogelijk bij PVC. Met een vloerencombinatie als deze weet u zeker dat u een unieke vloer in uw woning krijgt.

Bent u dol op de look van PVC vloeren, maar wilt u bijvoorbeeld op de plekken waar er wat vaker vocht vrijkomt een naadloze vloer, is deze combinatie ook perfect. Ga voor een sfeervolle woonkamer met een houtlook PVC vloer en een praktische gietvloer in de keuken. Ook in de badkamer is de gietvloer ideaal, waarna u op de overloop en de slaapkamers de PVC vloer weer terug laat komen.

Bezoek de PVC vloeren en Gietvloeren Showroom

Een laatste reden waarom gietvloer en PVC goed met elkaar matchen is het kleurgebruik. Speel eens met verschillende kleuren, door een contrast aan te brengen tussen de twee vloeren. Een donkere PVC tegel tegenover een lichte gietvloer. Liever het kleurgebruik iets rustiger houden? Dan zou een lichte visgraat PVC vloer goed gecombineerd kunnen worden met een lichte gietvloer. Aan u de keuze, u kunt het zo bont maken als u het zelf wenst. Bij Knulst staan we graag tot uw beschikking en kunnen we elke gewenste vloerencombinatie voor u leggen.

Benieuwd geworden? Bekijk dan de sfeervolle combinatie van PVC vloeren en gietvloeren in onze showroom! Onze adviseurs voorzien u graag van een vrijblijvend gedegen advies op maat. Welkom bij Knulst Vloeren!

504