Gietvloer in combinatie
met een Parketvloer

Deze stijlvolle combinatie is verkrijgbaar bij Knulst Vloeren!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Gietvloer met parketvloer - stijlvolle combinatie!

Tijdloos en karakteristiek komen samen wanneer u een gietvloer combineert met een parketvloer. Waar gietvloeren de markt veroveren met hun strakke, moderne en tijdloze uitstraling, blijft ook de parketvloer een keuze waar veel van onze klanten een leven lang gelukkig mee kunnen zijn. Bij ons roept dat de vraag op, waarom niet het beste van twee werelden combineren?

Parket is een verzamelnaam voor alle houten vloeren. Willen we het iets breder trekken, dan is er ook de mogelijkheid om keramisch parket en PVC parket hieronder te scharen. Dit zijn houtlook vloeren en zijn dus niet echt van hout gemaakt. Echter wanneer we het hebben over enkel parketvloeren, dan wordt hier over het algemeen een houten vloer mee bedoeld. Een parketvloer is in diverse patronen beschikbaar en kan in geval van eikenhout altijd geolied worden met een kleur naar wens.

Overgang gietvloer naar visgraat parket - Unieke combinatie!

Een gietvloer is een vloer die niet gelegd, maar geappliceerd of gegoten wordt. Hierin onderscheiden we een kunststof gietvloeren, zoals PU en epoxy, en cementgebonden gietvloeren, zoals betonlook of beton ciré. Een gietvloer is naadloos en heeft een strakke uitstraling. Om deze reden is het een vloer die toepasbaar is in elk van de vele interieurstijlen die er tegenwoordig zijn.

Waarom matchen een visgraat parketvloer en gietvloer zo goed met elkaar? Juist het rustige element van gietvloeren zorgt ervoor dat u met uw parketvloer voor een gewaagder patroon kunt gaan. Of wellicht dat u in de keuken het gemak van een gietvloer wilt hebben, met eventuele vloeistoffen die gemorst worden, en in de woonkamer een karakteristieke parketvloer. Doordat een gietvloer een stabiele factor in het interieur is, sluit het altijd aan bij een parketvloer.

Bezoek de houten vloeren en gietvloeren showroom

Ook de kleur van de vloer is belangrijk om over na te denken. Kiest u voor een groot contrast, bijvoorbeeld een lichte gietvloer en een donkere parketvloer of andersom. Of laat u de kleuren in elkaar overlopen door gebruik te maken van nagenoeg dezelfde kleuren. Aan u de keuze. In onze showroom hebben we een heel aantal specialisten die u kunnen voorzien van een advies. Over patronen, kleuren en vloersoorten weten zij alles, waardoor u altijd het complete beeld geschetst krijgt.

503