Blogs over Woonplezier

Laat u inspireren door gietvloeren!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Woonplezier
Meer woonplezier met Gietvloeren
 • Zo kun je het beste een gietvloer schoonmaken

  Wil je écht lang genieten van die prachtige nieuwe gietvloer? Dan is op de juiste manier reinigen belangrijk. Een gietvloer schoonmaken doe je gelukkig in een handomdraai. Benieuwd wat je doet om zo lang mogelijk van je mooie, gladde vloer te genieten? Lees dan gauw verder. 

  Gepost op 06 december 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Plaatsing, kenmerken en dikte van een gietvloer: alles dat je moet weten

  Vergeet laminaat, weg met tapijt: het is de gietvloer die in hoog tempo de interieurwereld verovert. Gietvloeren zijn strak en modern, maar toch mooi te combineren met allerlei woonstijlen. Gietvloeren zijn echter ook uniek in hun soort. Het is daarom goed de kenmerken van dit vloertype te begrijpen voor je besluit een gietvloer aan te schaffen.

  Gepost op 16 september 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Een gietvloer en vloerverwarming: kun je dat combineren?

  Steeds meer mensen stappen over op vloerverwarming in als vervanging voor traditionele radiatoren. Geen wonder, want vloerverwarming heeft veel voordelen. Het heeft echter ook een groot nadeel: het is niet te combineren met elk type vloer.

  Gepost op 16 september 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Scheurvorming in Gietvloeren

  Droomt u van een stijlvolle gietvloer? Dan bent u bij Knulst aan het juiste adres. In deze blog willen wij u het één en ander vertellen over gietvloeren en scheurvorming in gietvloeren. Maar voordat u verder leest, gebiedt de eerlijkheid ons u te zeggen dat scheurvorming in gietvloeren nooit 100 procent is uitgesloten. Het blijft immers handwerk. Wél zetten wij altijd alles op alles om de kans op scheuren te minimaliseren, hoe? Je leest het hieronder.

  Gepost op 30 januari 2020 door Petra Knulst in #woonplezier
422