Blogs over Trends

Laat u inspireren door gietvloeren!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Trends
Volg de laatste interieurtrends
 • Waarom een gietvloer in de badkamer nog altijd zo populair is

  Door de jaren heen wisselen trends en interieurstijlen elkaar af. Een opmerkelijke trend die niet meer lijkt te verdwijnen, is de gietvloer. Waar dit type vloer door sommigen nog altijd geassocieerd wordt met een industriële of moderne woonstijl, zien we gietvloeren juist steeds vaker gecombineerd met allerlei andere stijlen. Bovendien is de gietvloer in de badkamer populairder dan ooit.

  Gepost op 04 april 2022 door Petra Knulst in #trends
 • De voordelen en kanttekeningen van een witte gietvloer

  Gietvloeren komen in eindeloos veel interieurstijlen tot hun recht. De laatste tijd zien we een toenemende liefde voor de witte gietvloer. Woonmagazines, interieurblogs en stylisten beginnen er steeds vaker over. Is dat nou een goed idee, een witte gietvloer? Wat zijn de voordelen ervan, en zitten er ook nadelen aan een gietvloer in het wit? Dat ontdek je hier.

  Gepost op 18 januari 2022 door Petra Knulst in #trends
 • Hoe lang gaat een gietvloer mee?

  Waar gietvloeren voorheen uitsluitend in industriële omgevingen toegepast werden, zijn ze tegenwoordig veel te vinden in woningen en kantoren. Een gietvloer is immers mooi én functioneel! Mocht u geïnteresseerd zijn in een gietvloer, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de levensduur van dit type vloer is.

  Gepost op 07 december 2020 door Petra Knulst in #trends
 • Wat is een gietvloer? Alles dat je moet weten over dit unieke vloertype

  Een nieuw type vloer verovert de wereld van interieur: de gietvloer. Een gietvloer is geen nieuw fenomeen, maar we zien het wel steeds meer terugkomen in woontrends. Vroeger waren gietvloeren vooral praktisch: je vond ze regelmatig in fabrieken en bedrijfspanden.

  Gepost op 01 november 2021 door Petra Knulst in #trends
 • Een gietvloer leggen: zo gaat dat in zijn werk

  Wil je een strakke, moderne en naadloze vloer? Dan is de gietvloer een goede optie. Dit unieke vloertype kenmerkt zich door een glad oppervlak. Dat maakt het een opvallende en toch neutrale vloer, waardoor gietvloeren niet alleen perfect bij een modern interieur passen. Je kunt ze ook goed combineren met andere woonstijlen.

  Gepost op 06 december 2021 door Petra Knulst in #trends
421