Waarom je het beste een gietvloer
in een showroom kunt bekijken

Gepost op 21 juni 2022 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Waarom je het beste een gietvloer in een showroom kunt bekijken

Een gietvloer moet je ervaren. Jouw vloer uitkiezen vanaf een website of uit een blaadje is dus vaak niet genoeg. Bij Knulst Vloeren raden we daarom altijd aan om een gietvloer in een showroom te bekijken voor je deze aanschaft.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een type vloer dat gegoten of gespaand wordt aangebracht. Je brengt de vloer in lagen als vloeistof aan. Vervolgens moet deze uitharden voor het gewenste resultaat. Vaak zijn daar meerdere lagen voor nodig. Hoeveel lagen is afhankelijk van het type gietvloer dat je kiest.
 

Gietvloeren hebben naast hun unieke uiterlijk een heleboel andere voordelen

  • Gietvloeren passen bij ieder type interieur; er is veel mogelijk met kleur en structuur.
  • Gietvloeren zijn gemakkelijk te reinigen.
  • Gietvloeren hebben een uitstraling die je niet zomaar na kunt bootsen met ander materiaal.
  • Gietvloeren zijn flexibel en duurzaam.

De gietvloer is bovendien echt een trendvloer. Hij past uitstekend bij een modern of industrieel interieur, maar ook een landelijk of bohemian woonstijl kun je complimenteren met een gietvloer.

Waarom een gietvloer uitkiezen in een showroom?

Bij Knulst Vloeren adviseren we altijd om een gietvloer in het echt te komen bekijken, ook wanneer je al behoorlijk zeker bent van je keuze. Een gietvloer uitkiezen in een showroom betekent namelijk dat je goed kunt zien hoe die vloer er in het daglicht uitziet. Een foto op een website is afhankelijk van de resolutie van je scherm, helderheid, type foto en meer.

Een gietvloer is daarnaast handwerk. Het is belangrijk om te zien hoe de vloer erbij ligt als deze niet meer gloednieuw is. Gietvloeren hebben bovendien altijd oneffenheden die je vanaf een plaatje niet goed kunt zien. Elke vloer is net iets anders en in de showroom kun je precies zien welke verschillen er in de vloer kunnen zitten.

Alle vloeren in de showroom

Iedere vloer die je op onze website vindt, kun je ook in de Knulst showroom bekijken. Er zijn grote stalen borden waar je de vloer van je keuze kunt opzoeken. Er liggen ook een aantal vloeren in de showroom zodat je kunt ervaren hoe het is om te lopen op een gietvloer.

Advies in de showroom

Je kunt bovendien altijd terecht voor advies in de showroom. Bij Knulst geven we uitgebreid en vrijblijvend advies. We vinden het namelijk belangrijk dat je een vloer kiest die echt bij je past. Bij Knulst wordt je hartelijk ontvangen en zorgen we dat het uitkiezen van een nieuwe vloer een feestje is.

Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we kijken welke vloeren je mooi vindt. Daarna gaan we in gesprek: waar wil je de vloer hebben? Is de woning en de ruimte geschikt? Wat is je leefsituatie en wat zijn je specifieke wensen? Past de vloer die je op het oog hebt daarbij? Op basis van alle informatie die je ons geeft, bieden wij een vrijblijvend voorstel voor de vloer van je dromen.

Maak een afspraak in de showroom van Knulst

Ben je in de buurt en wil je gewoon eens binnen wandelen in onze showroom? Dat kan absoluut. Als je graag zeker wilt zijn dat je terecht kunt voor uitgebreid advies, is het aan te raden om een afspraak te maken. Eén van onze adviseurs staat dan klaar om te ontvangen en heeft alle tijd om je te helpen.

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Gietvloeren - Nunspeet - www.knulst-gietvloeren.nl.png
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

420