Blogs over Inspiratie

Laat u inspireren door gietvloeren!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Inspiratie
Inspirerende interieurverhalen
 • Waarom je het beste een gietvloer in een showroom kunt bekijken

  Een gietvloer moet je ervaren. Jouw vloer uitkiezen vanaf een website of uit een blaadje is dus vaak niet genoeg. Bij Knulst Vloeren raden we daarom altijd aan om een gietvloer in een showroom te bekijken voor je deze aanschaft.

  Gepost op 21 juni 2022 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Gietvloer in kleuren: dit is er mogelijk met de PU gietvloer

  Wie denkt aan een gietvloer, ziet al gauw een neutrale grijstint voor zich. Gietvloeren worden dan ook vaak gecombineerd met een industrieel of modern interieur. Hoewel het klopt dat gietvloeren onder andere in natuurlijke- en grijstinten voorkomen, is het ook mogelijk meer gedurfde kleuren te kiezen. Bij Knulst ben je aan het juiste adres voor een gietvloer in kleuren. Lees snel verder en ontdek wat er mogelijk is.

  Gepost op 26 april 2022 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Welke gietvloer is het beste en waarom?

  Je overweegt een gietvloer aan te schaffen? Je bent niet de enige. Gietvloeren zijn ongekend populair en dat heeft verschillende redenen. De vloeren zijn duurzaam, stijlvol en gaan erg lang mee. Bovendien is er veel keuze in soorten en kleuren. Maar welke gietvloer is nu het beste?

  Gepost op 18 januari 2022 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Het uitharden van een gietvloer: dit moet je weten

  De gietvloer is ongekend populair. Geen wonder, want gietvloeren zijn chique, duurzaam en veelzijdig. Om echter lang te genieten van een gietvloer is het belangrijk dat de vloer goed wordt aangebracht en onderhouden. Het uitharden van de gietvloer is daarvoor van groot belang. 

  Gepost op 01 november 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Wat kost een gietvloer?

  Een gietvloer is een praktische vloer die steeds vaker toegepast wordt in zowel privé als zakelijke omgeving. De populariteit van gietvloeren is eenvoudig te verklaren. Heeft u interesse in een gietvloer? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat een gietvloer kost.

  Gepost op 18 januari 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
420