Welkom op onze
woonblog

Laat u inspireren door gietvloeren!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Blog
Geïnspireerd door Gietvloeren
 • Zo kun je het beste een gietvloer schoonmaken

  Wil je écht lang genieten van die prachtige nieuwe gietvloer? Dan is op de juiste manier reinigen belangrijk. Een gietvloer schoonmaken doe je gelukkig in een handomdraai. Benieuwd wat je doet om zo lang mogelijk van je mooie, gladde vloer te genieten? Lees dan gauw verder. 

  Gepost op 06 december 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Waarom een gietvloer in de badkamer nog altijd zo populair is

  Door de jaren heen wisselen trends en interieurstijlen elkaar af. Een opmerkelijke trend die niet meer lijkt te verdwijnen, is de gietvloer. Waar dit type vloer door sommigen nog altijd geassocieerd wordt met een industriële of moderne woonstijl, zien we gietvloeren juist steeds vaker gecombineerd met allerlei andere stijlen. Bovendien is de gietvloer in de badkamer populairder dan ooit.

  Gepost op 04 april 2022 door Petra Knulst in #trends
 • Waarom je het beste een gietvloer in een showroom kunt bekijken

  Een gietvloer moet je ervaren. Jouw vloer uitkiezen vanaf een website of uit een blaadje is dus vaak niet genoeg. Bij Knulst Vloeren raden we daarom altijd aan om een gietvloer in een showroom te bekijken voor je deze aanschaft.

  Gepost op 21 juni 2022 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Plaatsing, kenmerken en dikte van een gietvloer: alles dat je moet weten

  Vergeet laminaat, weg met tapijt: het is de gietvloer die in hoog tempo de interieurwereld verovert. Gietvloeren zijn strak en modern, maar toch mooi te combineren met allerlei woonstijlen. Gietvloeren zijn echter ook uniek in hun soort. Het is daarom goed de kenmerken van dit vloertype te begrijpen voor je besluit een gietvloer aan te schaffen.

  Gepost op 16 september 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Een gietvloer en vloerverwarming: kun je dat combineren?

  Steeds meer mensen stappen over op vloerverwarming in als vervanging voor traditionele radiatoren. Geen wonder, want vloerverwarming heeft veel voordelen. Het heeft echter ook een groot nadeel: het is niet te combineren met elk type vloer.

  Gepost op 16 september 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Gietvloer in kleuren: dit is er mogelijk met de PU gietvloer

  Wie denkt aan een gietvloer, ziet al gauw een neutrale grijstint voor zich. Gietvloeren worden dan ook vaak gecombineerd met een industrieel of modern interieur. Hoewel het klopt dat gietvloeren onder andere in natuurlijke- en grijstinten voorkomen, is het ook mogelijk meer gedurfde kleuren te kiezen. Bij Knulst ben je aan het juiste adres voor een gietvloer in kleuren. Lees snel verder en ontdek wat er mogelijk is.

  Gepost op 26 april 2022 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Scheurvorming in Gietvloeren

  Droomt u van een stijlvolle gietvloer? Dan bent u bij Knulst aan het juiste adres. In deze blog willen wij u het één en ander vertellen over gietvloeren en scheurvorming in gietvloeren. Maar voordat u verder leest, gebiedt de eerlijkheid ons u te zeggen dat scheurvorming in gietvloeren nooit 100 procent is uitgesloten. Het blijft immers handwerk. Wél zetten wij altijd alles op alles om de kans op scheuren te minimaliseren, hoe? Je leest het hieronder.

  Gepost op 30 januari 2020 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Welke gietvloer is het beste en waarom?

  Je overweegt een gietvloer aan te schaffen? Je bent niet de enige. Gietvloeren zijn ongekend populair en dat heeft verschillende redenen. De vloeren zijn duurzaam, stijlvol en gaan erg lang mee. Bovendien is er veel keuze in soorten en kleuren. Maar welke gietvloer is nu het beste?

  Gepost op 18 januari 2022 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Het uitharden van een gietvloer: dit moet je weten

  De gietvloer is ongekend populair. Geen wonder, want gietvloeren zijn chique, duurzaam en veelzijdig. Om echter lang te genieten van een gietvloer is het belangrijk dat de vloer goed wordt aangebracht en onderhouden. Het uitharden van de gietvloer is daarvoor van groot belang. 

  Gepost op 01 november 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Wat kost een gietvloer?

  Een gietvloer is een praktische vloer die steeds vaker toegepast wordt in zowel privé als zakelijke omgeving. De populariteit van gietvloeren is eenvoudig te verklaren. Heeft u interesse in een gietvloer? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat een gietvloer kost.

  Gepost op 18 januari 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
 • De voordelen en kanttekeningen van een witte gietvloer

  Gietvloeren komen in eindeloos veel interieurstijlen tot hun recht. De laatste tijd zien we een toenemende liefde voor de witte gietvloer. Woonmagazines, interieurblogs en stylisten beginnen er steeds vaker over. Is dat nou een goed idee, een witte gietvloer? Wat zijn de voordelen ervan, en zitten er ook nadelen aan een gietvloer in het wit? Dat ontdek je hier.

  Gepost op 18 januari 2022 door Petra Knulst in #trends
 • Hoe lang gaat een gietvloer mee?

  Waar gietvloeren voorheen uitsluitend in industriële omgevingen toegepast werden, zijn ze tegenwoordig veel te vinden in woningen en kantoren. Een gietvloer is immers mooi én functioneel! Mocht u geïnteresseerd zijn in een gietvloer, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de levensduur van dit type vloer is.

  Gepost op 07 december 2020 door Petra Knulst in #trends
 • Wat is een gietvloer? Alles dat je moet weten over dit unieke vloertype

  Een nieuw type vloer verovert de wereld van interieur: de gietvloer. Een gietvloer is geen nieuw fenomeen, maar we zien het wel steeds meer terugkomen in woontrends. Vroeger waren gietvloeren vooral praktisch: je vond ze regelmatig in fabrieken en bedrijfspanden.

  Gepost op 01 november 2021 door Petra Knulst in #trends
 • Een gietvloer leggen: zo gaat dat in zijn werk

  Wil je een strakke, moderne en naadloze vloer? Dan is de gietvloer een goede optie. Dit unieke vloertype kenmerkt zich door een glad oppervlak. Dat maakt het een opvallende en toch neutrale vloer, waardoor gietvloeren niet alleen perfect bij een modern interieur passen. Je kunt ze ook goed combineren met andere woonstijlen.

  Gepost op 06 december 2021 door Petra Knulst in #trends
410