Welkom op onze
woonblog

Laat u inspireren door gietvloeren!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Blog
Geïnspireerd door Gietvloeren
 • Scheurvorming in Gietvloeren

  Droomt u van een stijlvolle gietvloer? Dan bent u bij Knulst aan het juiste adres. In deze blog willen wij u het één en ander vertellen over gietvloeren en scheurvorming in gietvloeren. Maar voordat u verder leest, gebiedt de eerlijkheid ons u te zeggen dat scheurvorming in gietvloeren nooit 100 procent is uitgesloten. Het blijft immers handwerk. Wél zetten wij altijd alles op alles om de kans op scheuren te minimaliseren, hoe? Je leest het hieronder.

  Gepost op 30 januari 2020 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Hoe lang gaat een gietvloer mee?

  Waar gietvloeren voorheen uitsluitend in industriële omgevingen toegepast werden, zijn ze tegenwoordig veel te vinden in woningen en kantoren. Een gietvloer is immers mooi én functioneel! Mocht u geïnteresseerd zijn in een gietvloer, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de levensduur van dit type vloer is.

  Gepost op 07 december 2020 door Petra Knulst in #trends
 • Wat kost een gietvloer?

  Een gietvloer is een praktische vloer die steeds vaker toegepast wordt in zowel privé als zakelijke omgeving. De populariteit van gietvloeren is eenvoudig te verklaren. Heeft u interesse in een gietvloer? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat een gietvloer kost.

  Gepost op 18 januari 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
410