Welkom op onze
woonblog

Laat u inspireren door gietvloeren!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Blog
Geïnspireerd door Gietvloeren
 • Hoe lang gaat een gietvloer mee?

  Waar gietvloeren voorheen uitsluitend in industriële omgevingen toegepast werden, zijn ze tegenwoordig veel te vinden in woningen en kantoren. Een gietvloer is immers mooi én functioneel! Mocht u geïnteresseerd zijn in een gietvloer, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de levensduur van dit type vloer is.

  Gepost op 07 december 2020 door Petra Knulst in #trends
 • Wat kost een gietvloer?

  Een gietvloer is een praktische vloer die steeds vaker toegepast wordt in zowel privé als zakelijke omgeving. De populariteit van gietvloeren is eenvoudig te verklaren. Heeft u interesse in een gietvloer? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat een gietvloer kost.

  Gepost op 18 januari 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Plaatsing, kenmerken en dikte van een gietvloer: alles dat je moet weten

  Vergeet laminaat, weg met tapijt: het is de gietvloer die in hoog tempo de interieurwereld verovert. Gietvloeren zijn strak en modern, maar toch mooi te combineren met allerlei woonstijlen. Gietvloeren zijn echter ook uniek in hun soort. Het is daarom goed de kenmerken van dit vloertype te begrijpen voor je besluit een gietvloer aan te schaffen.

  Gepost op 16 september 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Een gietvloer en vloerverwarming: kun je dat combineren?

  Steeds meer mensen stappen over op vloerverwarming in als vervanging voor traditionele radiatoren. Geen wonder, want vloerverwarming heeft veel voordelen. Het heeft echter ook een groot nadeel: het is niet te combineren met elk type vloer.

  Gepost op 16 september 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Scheurvorming in Gietvloeren

  Droomt u van een stijlvolle gietvloer? Dan bent u bij Knulst aan het juiste adres. In deze blog willen wij u het één en ander vertellen over gietvloeren en scheurvorming in gietvloeren. Maar voordat u verder leest, gebiedt de eerlijkheid ons u te zeggen dat scheurvorming in gietvloeren nooit 100 procent is uitgesloten. Het blijft immers handwerk. Wél zetten wij altijd alles op alles om de kans op scheuren te minimaliseren, hoe? Je leest het hieronder.

  Gepost op 30 januari 2020 door Petra Knulst in #woonplezier
410