Gietvloer in de Badkamer

Stijlvol, chique en hygiënisch

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Douchen op uw gietvloer

Eén van de meest gestelde vragen over gietvloeren is: kan een gietvloer in een badkamer? En kan je douchen op een gietvloer? Ons antwoord: ja! dat kan! Uiteraard alles onder verbehoud van de inzet van een professionele vloerenspecialist die gebruik maakt van hoogwaardige materialen en grondstoffen. Daarnaast zijn niet alle soorten gietvloeren geschikt voor de badkamer. Het is dus van groot belang dat u zich deskundig laat adviseren alvorens u een gietvloer als badkamervloer aanschaft. 

Beton Ciré / Woonbeton

Bent u op zoek naar wat bijzonders? Bijvoorbeeld een stijlvol hotelgevoel in uw badkamer? Dan is beton ciré (ook wel Woonbeton genoemd) een schitterend product dat wij u van harte kunnen aanbevelen. Het mooie van beton ciré is dat het niet alleen geschikt is voor badkamervloeren maar ook voor badkamerwanden. In onze showroom hebben wij alle beschikbare kleuren beton ciré overzichtelijk voor u gepresenteerd!

Ruim assortiment badkamervloeren

Bij Knulst Vloeren hebben we een ruim assortiment badkamervloeren. Naast betonlook polyurethaan (PU) gietvloeren en cementgebonden gietvloeren hebben wij ook een ruim assortiment PVC vloeren en houten vloeren die ook uitstekend geschikt zijn als badkamervloer. Met de juiste voorzorgsmaatregelen, uitvoering door professionele vakmensen en gebruik van hoogwaardige materialen zijn veel verschillende vloersoorten mogelijk in een badkamer.

Showroombezoek

Benieuwd naar alle stijlvolle mogelijkheden voor uw badkamer? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze vloeradviseurs en laat u verassen door alle hoogwaardige vloeroplossingen van Knulst Vloeren. Welkom!

461